Steve-O avbryter planen att få bröstimplantat – avbryter skämtstunt

Steve-O, känd över hela världen för att göra nästan vad som helst för att få folk att skratta, har just hoppat av sitt senaste stunt. Den Jackass- och Wildboyz-stjärnan var bara några timmar bort från att gå under kniven för att få tillfälliga bröstimplantat för en dold kamera-sketch han hade planerat för sin kommande turné The Super Dummy Tour.

Hela idén var att Steve-O (född Stephen Gilchrist Glover), 50, skulle få sig själv att se ut som en kvinna och sedan lura grupper av män på gatan.

‘Jag var inom tio timmar från att vara i kirurgi för det,’ sa mannen som en gång blev fast i munnen och användes som hajbete i Mexikanska golfen. ‘Operationen skulle ägt rum klockan åtta på morgonen.’

Det visade sig att anestesiologen backade ur när han fick reda på att det var för ett skämt och drog sig ur kvällen innan.

Vid det tillfället var komikern fortfarande fokuserad på att fortsätta med stuntet tills nästa dag när han träffade en transperson i mataffären. Medan han handlade delade han med sig av sin storslagna plan att få bröstimplantat för att se om det var något som kassören var bekväm med att han gjorde.

En av hans idéer var att Steve-O skulle ha implantat, raka sin kroppshår och sedan ta bort sina tatueringar så att han kunde delta i en motorcykelrally och flirta med män, bara för att ta av sig hjälmen och avslöja att han faktiskt är en kille.

‘Jag visste vad min motivation var, jag visste vad min avsikt var, och det var inte att vara sårande mot någon,’ sa Steve-O. ‘Jag försökte bara få folk att skratta.’

Medan ett antal transpersoner kom fram till honom och visade sitt stöd för stuntet, erkände stuntmannen och TV-personligheten att reaktionen ‘skulle ha varit blandad’.

Kassören i mataffären var av uppfattningen att Steve-O medvetet försökte lura folk att tro att han var en kvinna och sedan lura dem ‘på ett sätt firar idén om hat mot [transpersoner] – det var en dålig sak.’

Den kassören fortsatte med att måla upp bilden av en scen som transpersoner möter när de använder en toalett på arbetsplatsen, och ‘att det finns kanske 28 stater i landet som skulle arrestera dem för att ha ett ID som sa kvinnlig på det. Att det fanns politiker som gjorde ansträngda försök att låsa in dem i internatsläger. Steve-O avbryter stunt med bröstimplantat – se varför han ändrade sig

Steve-O har varit ute och uppträtt med The Super Dummy Tour på biografer runt om i USA i höst. Men när han hörde vissa historier bestämde han sig för att skrota stuntet med bröstimplantat.

“Jag tänkte på det på ett sätt som jag inte hade gjort tidigare, där du vet, wow, kanske är det inte bara skoj längre. Speciellt inte skämten,” bekände han.

Under åren har den i London födda Steve-O, som också växte upp i Kanada och USA, visat upp sina stunttrick genom att uppträda med serien Jackass (2000-2001) och dess relaterade filmer Jackass: The Movie (2002), Jackass Number Two (2006), Jackass 3D (2010), Jackass Forever (2023), samt dess spinoff-serier Wildboyz (2003-2006) och Dr. Steve-O (2007).

Steve-O är förlovad med stylist Lux Wright, som han friade till 2018.

Den komiske stuntmannen har varit ute och uppträtt med The Super Dummy Tour på biografer runt om i USA.

Analys:
Artikeln handlar om att Steve-O bestämde sig för att avbryta ett planerat stunt med bröstimplantat efter att ha fått insikt om de allvarliga konsekvenserna av sina handlingar. Trots att han är känd för sina våghalsiga stunts och uppträdanden, visar detta att även de mest dristiga personerna kan tänka om och ta hänsyn till andra. Detta påminner oss om vikten av att vara medveten om våra handlingar och hur de kan påverka andra människor och samhället i stort.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version