Strictly är tillbaka! Kändis- och proffspararna AVSLÖJAS när BBC-showen återvänder för 20-årsjubileumsserien

Efter ett år präglat av skandal i samband med BBC: s oegentlighetsutredning återvände showen med alla klockor och visslor på lördagskvällen när lojala tittare slogs på.

Med 15 nya kändispar som ska ta sig an dansgolvet avslöjades paren under lanseringsshowen när serien officiellt kickade igång.

Genom att dra ut alla stopp för en stor färgstark glittrande öppning var Strictly-febern i luften när värdarna Tess Daly och Claudia Winkleman välkomnade in den nya serien.

Tess utropade: ‘I år firar vi 20 år på din TV-skärm och om den öppningen är något att gå efter är vi verkligen på för en åktur.’

Så vilka är våra kändispar?

Chris McCausland och Dianne Buswell

Strictlys första blinda tävlande Chris McCausland är partner med Dianne Buswell.

Australiensiska dansaren Dianne, 35 år, anslöt sig till BBC-showen 2017 och har nått finalen två gånger, 2018 och 2023 med Joe Sugg och Bobby Brazier respektive.

Liverpool-födda komikern Chris, 47, förlorade synen i början av 20-årsåldern på grund av en ärftlig sjukdom som kallas retinitis pigmentosa och har inte sett Strictly tidigare.

Han sa tidigare: ‘Jag har aldrig sett showen av uppenbara skäl. Jag kan inte ens gå tillbaka och titta på den för att se vad den innebär, hur intrikata danserna är.

‘Allt vi kan göra är att lista ut det medan vi går eftersom jag behöver vara med och göra det för att se vad som fungerar och vad som inte gör det.’

Chris har beskrivit träningsprocessen som en ‘inlärningskurva’ för honom och Dianne, och hoppas få människor att skratta när han kliver in på Strictly-dansgolvet.

Alltid komikern, när han parades ihop med Dianne, skämtade Chris att Dianne snart kommer att vara fri att fara iväg på semester eftersom de inte kommer att vara med i tävlingen länge.

Han skämtade: ‘Hon är helt överlycklig över att ha mig eftersom hon [Dianne] verkligen vill ha november ledigt. Du har en semester bokad, eller hur?!’

När Dianne ombedd att berätta för sin blinda partner vad han kan förvänta sig under deras Strictly-upplevelse, kommenterade Dianne: ‘För det första är jag en stor beundrare av dig. Jag är så exalterad och hedrad över att vara din partner.

För det andra kan jag inte svara på det ännu eftersom jag själv inte är säker på hur det kommer att fungera! Men vi kommer att lista ut det tillsammans.’

Chris tillade: ‘Ja, vi kommer att lista ut det tillsammans. Vi kommer att göra misstag och skratta åt dem. Sedan kommer vi hit och visa er alla misstag som vi har lärt oss!’

När Chris frågades om det är något han är oroad över svarade komikern: ‘Alltihop!’

Han skämtade: ‘Du kom till finalen förra året, det kommer inte att hända i år!’

Analys:

I denna artikel tas vi med på en resa tillbaka till 20-årsjubileet av Strictly, där vi får veta om de nya kändisparen och deras professionella partners. Vi får insikt i Chris McCauslands och Dianne Buswells partnerskap och deras förväntningar och utmaningar inför den kommande danssäsongen. Artikeln ger oss en inblick i hur olika människor från olika bakgrunder och med olika erfarenheter tar sig an utmaningar och hoppas sprida glädje och skratt genom sin medverkan i programmet. Det visar på vikten av mod, samarbete och humor när man ställs inför nya situationer och utmaningar. Jamie Borthwick och Michelle Tsiakkas: En titt på deras partnerskap i Strictly Come Dancing

Skådespelaren Jamie Borthwick är parat med Michelle Tsiakkas. Michelle, 29, anslöt sig till showen 2022 men detta är första året hon har en kändispartner och kommer säkert att vara angelägen om att visa alla vad hon kan göra. Jamie, 30, har dykt upp i BBC-såpan EastEnders som Jay Brown i nästan 20 år och kommer att vara bekant för Strictly-fans efter att han tävlade i julavsnittet förra året. Han bevisade sina färdigheter vid den tiden och blev mästare tillsammans med professionell dansare Nancy Xu. Jamie sa tidigare: ‘Jag hade så kul med Strictly Christmas-specialen förra året, så när jag blev ombedd att vara med i den här säsongen var det det enklaste ja! Detta är en ny utmaning och det kommer att vara så annorlunda att lära sig en ny dans varje vecka och för allmänheten att få säga sitt.’ Tv-stjärnan tillade under lanseringsshowen att hans erfarenhet av julspecialen ‘vände mig krok, lina och bly’ medan Jamie skämtade om att han inte visste hur han ‘lyckades vinna’ showen. Om sina chanser den här gången sa han: ‘Detta är en helt annan sak! Jag tror inte att jag kan lura mig igenom hela tretton veckor.’ Michelle var dock mer optimistisk om deras Strictly-uppträdande och berättade för Claudia: ‘Det är en dröm som går i uppfyllelse att äntligen kunna dansa på den där Strictly-dansgolvet med en partner och vilken bättre partner än Jamie att dansa med. Jag är så lycklig!’

Shayne Ward och Nancy Xu: En titt på deras partnerskap i Strictly Come Dancing

Shayne Ward är parat med Nancy Xu när han byter mikrofonen mot dansgolvet. Nancy, 33, anslöt sig till Strictly 2019 men var tvungen att vänta två år innan hon fick en kändispartner. Shayne, 39, fick berömmelse 2005 när han vann den andra säsongen av The X Factor. Han kommer att ansluta sig till med-X Factor-stjärnan JB Gill, från bandet JLS, på Strictly. Även om hans första och andra album nådde första och andra plats i listorna, fick hans tredje album en ljummen mottagande och dåliga försäljningssiffror. När han gick över till skådespeleriet anslöt stjärnan sig till rollistan för Coronation Street som Aidan Connor från 2015 till 2018, ett decennium efter att han vunnit sångtävlingen. När han talade om att delta i showen sa han: ‘Jag ser fram emot att se all glans och magi som är Strictly i verkliga livet,’ Shayne sa. ‘Jag är inte främmande för direktsänd TV, men att dansa latin och ballroom framför miljoner är en helt ny nivå. Inga löften om min dansförmåga, men jag kommer att göra mitt bästa!’ Om att dansa med Nancy berättade Shayne för Claudia: ‘Jag tycker att Nancy är en fenomenal dansare och jag känner mig så välsignad att hon är med mig på denna resa.’ Medan Nancy inte kunde motstå att hänvisa till Shaynes vinnande X Factor-låt och berättade för programledaren om Shaynes tävlingsanda: ‘Nåväl, jag ska försöka.

Analys: Artikeln ger en djupgående titt på partnerskapen mellan Jamie Borthwick och Michelle Tsiakkas samt Shayne Ward och Nancy Xu i Strictly Come Dancing. Den diskuterar deras bakgrund, tidigare erfarenheter och förväntningar inför den kommande säsongen av showen. För fans av programmet ger artikeln en spännande inblick i vilka kändisar som kommer att delta och vad de hoppas uppnå. Det är ett måste-läs för alla som är intresserade av TV-underhållning och dans tävlingar. Analysera och bryt ner: En av de mest kända operasångarna, Wynne Evans, är redo att byta sång mot dansgolvet. Tillsammans med den erfarna dansaren Katya Jones kommer han att ta på sig utmaningen att delta i en av de mest ikoniska dansprogrammen på TV. Wynne har en imponerande musikalisk karriär och ser fram emot att prova på ballroom-danser, även om han är lite nervös för de mer energiska danserna. Han är entusiastisk över att bli matchad med Katya och tillsammans kommer de att utföra sin första dans till tonerna av Tom Jones. Samtidigt kommer JLS-stjärnan JB Gill att återvända till dansgolvet tillsammans med den erfarna dansaren Amy Dowden MBE. Trots att JB har tidigare danserfarenhet har han mötts av kritik för sitt deltagande. Amy å andra sidan är glad över att återvända till programmet efter att ha kämpat mot bröstcancer förra året. Denna säsong av Strictly Come Dancing ser ut att bli en spännande och känslofylld resa för deltagarna och tittarna. Världens bästa investeringschef och finansiella marknadens journalist tar dig till den mest spännande säsongen av Strictly Come Dancing! Med kändisar som JLS-stjärnan JB Gill, gladiatorn Montell Douglas, TOWIE’s Pete Wicks och olympiska hockeyspelaren Sam Quek MBE blir det en säsong full av glittrande kostymer, spänning och passion för dans. Följ med när dessa stjärnor tar sig an utmaningen att imponera på dansgolvet och visa upp sina färdigheter i allt från Paso Doble till snabba sprints. Missa inte denna säsong av Strictly Come Dancing och se hur dessa kändisar förvandlas till eleganta dansare framför dina ögon! Investera i energin: Sam Quek MBE tar på sig dansskorna med partner Nikita Kuzmin

Sam Quek MBE är en positiv kraft att räkna med när det gäller att ta itu med rädslan för det okända. Trots hennes nerver inför att ta steget ut på dansgolvet, är hennes partner Nikita Kuzmin redo att guida henne genom tävlingen. Med en positiv inställning och stöd från sina fans, är Sam redo att sprida glädje och energi på lördagskvällen.

Analys: I denna artikel diskuteras Sam Queks deltagande i en dans tävling med sin partner Nikita Kuzmin. Trots sina nerver och rädslor inför det okända, visar Sam en positiv inställning och energi som inspirerar andra. Denna typ av positivitet och engagemang är viktigt inte bara i dansen, utan också i livet och i finansvärlden. Att ha rätt inställning och stöd från andra kan göra en stor skillnad när man tar sig an utmaningar och strävar efter framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version