De mest glamorösa händelserna i showbiz-kalendern, Emmys Awards, bjöd på en hel del modefloppar i år. A-listor flockades till den stjärnspäckade röda mattan för 2024 års Emmys, men några huvudskrapande utseenden delade modefansen.

Reservation Dogs-stjärnan Devery Jacobs, 31, lyckades inte imponera och bar en dramatisk vit tyllkjol över en vit byxdress. Samtidigt svepte RuPaul’s Drag Race-stjärnan Amanda Tori Meating och skådespelerskan Eiza Gonzalez in sig i Halloween-inspirerade fjäderboaer.

Amanda valde en iögonfallande limeboa som matchades med en lila figurnära klänning med djup urringning och en matchande fjäderhuvudbonad. Eiza, 34, valde en rosa klänning med en illasittande urringning och en rosa boa-wrap.

Bland andra modefloppar fanns Schitt’s Creek-stjärnan Emily Hampshire, 43, som bar en förbryllande dekonstruerad smokinglook. Skådespelerskan accessoriserade med en svart clutchväska och matchande svarta klackar för kvällen.

Medan co-värden Dan Levy, 41, bar en särskild kostym med en upphöjd servettformad krage. Den nyfikna skjortkragen från Loewe Spring 2025-kollektionen stack ut dramatiskt och stack uppåt på hans högra sida.

Chris Perfetti, 35, drog till sig uppmärksamheten av alla felaktiga skäl när han bar en volangig svartvit skjorta som han lämnade delvis unknäppt. Han avslutade looken med vida svarta byxor.

Guy Branum, 48, valde en väldigt avslappnad look med en babyblå zip-up-jacka och shorts. Han avslutade outfiten med elektriska blå sneakers med silvernitar.

Search Party-stjärnan Grace Kuhlenschmidt, 29, tog också en mycket avslappnad approach i en vit kavaj och högt skurna byxor som hon accessoriserade med en iögonfallande orange väska.

Chris Olsens, 26, ljusröda kostym och lågt skuren vita linnet visade sig vara en synvilla.

Analys:
I denna artikel beskrivs några av de modefloppar som skådespelare bar på 2024 års Emmys Awards. Trots att det är en glamorös händelse, visar det sig att inte alla stjärnor träffade rätt med sina val av kläder. Genom att analysera och bryta ner dessa looks kan läsarna få en förståelse för hur modeval kan påverka ens framträdanden och uppfattningar. Det är viktigt att vara medveten om hur klädval kan påverka ens image och hur man kan undvika att hamna på listan över modefloppar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version