Sofia Vergara tröstar sig humoristiskt med snabbmat efter att hon förlorat Emmy för sin roll i Griselda

Sofia Vergara tröstar sig humoristiskt med snabbmat efter att hon förlorat Emmy för sin roll i Griselda. Den tidigare Modern Family-stjärnan delade en video där hon tyst äter en hamburgare på Netflix Primetime Emmys efterfest. Sofia verkade inte vara på festhumör medan hon njöt av sitt godis. Men så småningom började hon försiktigt nicka med huvudet till den livliga musiken som spelades över huvudet. För att skämta om det besvikande nederlaget skrev hon i bildtexten: ‘Jag fick ingen Emmy men jag fick en hamburgare,’ skrev hon med en skrattande gråtande emoji.

Medan Sofia kanske var uttryckslös i videon, var hon definitivt på betydligt mer jublande humör när hon återförenades med sin vän Heidi Klum. Duon var själva livet på festen när de deltog i Netflix-efterfesten på Hilex, Los Angeles. Sofia utstrålade sexuell attraktion i en urringad röd klänning som perfekt omslöt hennes form. Den bedårande röda klänningen hade en strukturerad midja och en flytande kjol, medan Modern Family-stjärnan uteslöt accessoarer förutom ett par silverörhängen.

Heidi, å andra sidan, skruvade upp värmen när hon visade upp sig i en djärv svart urringad klänning med vågade skärningar. Modellen matchade sin look med glittrande örhängen och ett urval ringar, medan Heidi lät sitt blonda hår flöda över sina axlar. Talangshowens domare var verkligen i fin form på festen när de gjorde läppar, poserade och dansade tillsammans.

Duon var i gott sällskap under kvällen när andra deltagare inkluderade Jessica Raine, Dakota Fanning och Andrew Scott. Sofia, som tidigare glänste på röda mattan, var nominerad i år för enastående kvinnlig huvudroll i en begränsad eller antologiserie för sin huvudroll i Netflix-miniserien Griselda, där hon spelade den colombianska knarkkungen Griselda Blanco Restrepo. Rollen krävde att hon bar omfattande ansiktsproteser, även om hon fortfarande såg betydligt närmare sin vanliga jag än den verkliga Griselda.

Hon tävlade mot en tuff lineup av skådespelerskor, inklusive Jodie Foster för True Detective, Brie Larson för Lessons in Chemistry, Juno Temple för Fargo och Naomi Watts för Feud. Enligt Deadline gör nomineringen henne till den första latina född i ett latinamerikanskt land – Colombia – som har nominerats i kategorin Bästa kvinnliga huvudroll i en begränsad serie.

I ett uttalande som släpptes efter att hennes nominering tillkännagavs, utbrast Vergara: ‘Wow. Sofia Vergara strålar på festen i en röd klänning med urringning som framhäver hennes figur. Heidi Klum imponerar i en vågad svart klänning med utmanande detaljer. Sofia och Netflix Chief Content Officer Bela Bajaria poserar tillsammans. Sofia tar selfies och fångar de roliga ögonblicken från kvällen. Sofia har blivit nominerad för en ledande roll i Netflix-miniserien Griselda.

Analys: Artikeln handlar om Sofia Vergaras framträdande på en fest där hon imponerar med sin stil och utstrålning. Det ger en inblick i kändisvärlden och visar hur Sofia har nått framgång med sin roll i miniserien Griselda. Det kan inspirera läsare att följa sina drömmar och sträva efter framgång i sina egna liv. Investera i framtidens ekonomi: En djupdykning i 2024 Emmy Awards

I en magisk natt av glam och glans, de strålande stjärnorna av showbiz samlades för att hylla det bästa inom TV-underhållning på 76: e Emmy Awards. Från de vackra klänningarna till de strålande leendena, det var en kväll att minnas för alla inblandade. Emmy Award-vinnarna Jesse Collins och Dionne Harmon återvände som verkställande producenter för galan, tillsammans med Emmy-nominerade Jeannae Rouzan-Clay från Jesse Collins Entertainment, vilket visar sin kompetens i att leverera enastående TV-produktioner.

Detta evenemang, som ursprungligen var planerat att äga rum i september 2023, hade flyttats till januari på grund av författar- och skådespelarstrejker. Det var ett ögonblick av triumf och glädje för hela teamet bakom Emmy Awards, och det visade sig vara ännu en framgångsrik kväll för TV-industrin.

Så för alla investerare där ute, kom ihåg att TV-branschen är en värld av möjligheter och potential. Genom att förstå de senaste trenderna och framgångarna inom TV-produktion kan du göra smarta investeringar för framtiden. Så håll ögonen öppna och se till att fånga nästa stora sak inom TV-världen. Det kan vara din biljett till ekonomisk framgång och tillväxt. Investeringstips för att maximera din avkastning på en osäker marknad

I en tid av ekonomisk osäkerhet är det viktigt att ha rätt strategi för att skydda och öka din investering. Här är några värdefulla investeringstips för att maximera din avkastning på en instabil marknad.

1. Mångfaldiga din portfölj
2. Invester i stabila branscher
3. Håll dig informerad om marknadstrender
4. Använd dig av stop loss-order
5. Konsultera med en finansiell rådgivare

Genom att följa dessa investeringstips kan du öka dina chanser att lyckas på den finansiella marknaden och skydda din ekonomiska framtid.

Investera klokt och låt din portfölj växa!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version