Lennon och Anais Gallagher har bevisat att Noel och Liam inte är de enda medlemmarna i deras familj som har begravt stridsyxan, när de två kusinerna poserade för bilder tillsammans på Burberry Show i måndags. Paret var bland en rad stjärnor som deltog i showen under London Fashion Week, år efter att Lennon, 25, ökänt gjorde narr av Anais, 24, för att ha delat ett inlägg där hon klagade över att hon “behöver en pojkvän.” Lennon hade på sig en avslappnad svart tröja med logotyp från den legendariska designern, medan Anais, 24, valde en fleece med Burberrys berömda mönster.

Tillställningen vid London Fashion Week var fylld av britpop-royalty av olika slag, inklusive Blur-frontmannen Damon Albarn, Oasis ärkefiende. Även om det är oklart om den legendariska Blur kontra Oasis-fejden har gått i arv genom generationerna, så satt Albarn och hans dotter, Missy, långt ifrån några Gallagher-gäster. Andra kändisar som Noel och Liams barn och modeller som Rosie Huntington-Whiteley och David Gandy deltog också.

Burberry, som nyligen föll ur FTSE 100-indexet för brittiska företag efter att aktierna nådde en 15-år låg nivå, antog en “inga kostnader sparade” -approach till sin VIP-gästlista. Kollektionen var en kraftansträngning av ytterplagg som verkade idealiska för en regnig engelsk sommar. Så om dessa stjärnor önskar delta i nästa sommars Oasis-återförening, kommer de inte ha brist på inspiration för vad de ska bära.

Sammanfattningsvis handlar denna artikel om hur två kusiner, Lennon och Anais Gallagher, har begravt stridsyxan och poserat tillsammans på en modevisning. Artikeln nämner också andra kändisar som deltog i evenemanget och ger en översikt över Burberrys vår/sommarkollektion 2025. Det är en intressant inblick i kändisvärlden och modebranschen, och visar hur olika generationer av kändisar och deras familjer kan sammanstråla vid sådana evenemang.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version