Måns Carlssons dröm är uppfylld: Han nobbade Frölunda för ett utländskt jätteavtal

Uppdaterad 08.19 | Publicerad 08.18

Under flera säsonger spelade Måns Carlsson en viktig roll i Moras hockeyallsvenska lag. Efter att ha imponerat i flera klubbar valde han till slut att skriva på för Modo, trots att klubbar som Brynäs, Frölunda och Energie Karlovy Vary också var intresserade av hans signatur.

Carlsson avslöjar att det var inte pengarna som lockade honom till utlandet, utan hans önskan att spela kvar i Sverige och nå SHL. Trots att Frölunda också var intresserade, var det aldrig aktuellt för Carlsson att återvända till klubben där han tidigare spelat som junior.

Han berättar om en händelse där en högt uppsatt ledare inom Frölunda utmanade honom att slå honom på en löptävling för att få ett A-lagskontrakt. Carlsson nobbade erbjudandet och fortsätter att fokusera på sin karriär med Modo.

Måns Carlsson skrev på ett avtal med Modo som sträcker sig till 2026.

Analys: Måns Carlssons beslut att nobba Frölunda för ett utländskt jätteavtal visar på hans ambition att utvecklas och nå nya höjder i sin karriär. Genom att välja Modo visar han att det inte alltid handlar om pengarna, utan också om att spela på en plats där han känner sig motiverad och utmanad. För den genomsnittliga investeraren kan detta visa vikten av att fatta beslut baserade på långsiktiga mål och personlig utveckling, snarare än kortsiktiga vinster.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version