Phil Jones öppnar upp om den personliga mardrömmen i Manchester United

Phil Jones har haft en karriär fylld av framgångar och medaljer, men tiden i Manchester United blev en personlig mardröm för honom. Trots att han deltog i att lyfta flera pokaler, blev han hånad och utskrattad av många. Nu berättar han öppet om den obeskrivliga smärtan och det psykiska lidandet han gick igenom under över tio år.

Jones kände sig överöst av en känsla av att han inte fick lov att visa känslor, och att han var tvungen att bära en fasad för att inte bli betraktad som en lögnare. Han drog sig undan från omvärlden, höll sig nära familjen och undvek att prata med vänner. Kommentarerna på gatan, där folk viskade om hans skadebenägenhet och att han inte förtjänade sina pengar, gjorde att han kände sig isolerad och ifrågasatt.

Efter att ha avslutat sin aktiva karriär, har Jones tagit ett jobb som ungdomstränare i Manchester United. Trots att han har fått stöd av sin familj och försökt hantera smärtan och kritiken, har det varit en lång och svår resa för honom.

Jones berättar också om den fysiska smärtan han upplevde på planen, där varje passning var en skarp påminnelse om hans skadeproblem. Trots allt, är han stolt över att han kämpade sig igenom det och gjorde 229 matcher för Manchester United och 27 landskamper för England.

Det är viktigt att komma ihåg att även framgångsrika idrottare som Phil Jones kan gå igenom psykiska och fysiska prövningar. Att öppna upp och prata om svårigheter är ett viktigt steg mot läkning och välmående.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version