Polisen slår till mot butiker som säljer narkotikaklassade produkter

Polisen har genomfört husrannsakan mot två butiker i Solna och Sundbyberg där man misstänker att narkotikaklassade ämnen säljs under täckmantel av produkter som e-cigaretter, godis och oljor. Efter beslagen på hundra kartonger med varor ska innehållet nu analyseras för att bekräfta misstankarna.

Tidigare analyser har visat att varorna innehåller narkotikaklassade ämnen, vilket har resulterat i flera larm om ungdomar som blivit allvarligt påverkade och hamnat i psykosliknande tillstånd. Polisen har därför inlett ett ärende om framkallande av fara för annan och fortsätter att utreda fallet.

Det är viktigt att vara medveten om vilka produkter man köper och konsumerar för att undvika oönskade konsekvenser. Polisens agerande i detta fall visar på vikten av att vara försiktig och att vara medveten om vad man köper och använder. Det är också en påminnelse om att lagar och regler kring försäljning och användning av substanser finns till för att skydda allmänhetens hälsa och säkerhet. Så se till att vara informerad och försiktig när det gäller dina inköp och konsumtionsvanor för att undvika potentiella risker och problem.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version