Miriam Bryant: En unik kväll för fansen

Det är bara timmar kvar tills det smäller. På Gröna Lund laddar artisterna upp inför Rockbjörnengalan 2024. En av dem som soundcheckat och repat inför kvällen är Miriam Bryant, 33, som dessutom är nominerad i kategorierna ”Årets kvinnliga artist” och ”Årets svenska låt”.

Adaam, 22, är också på plats och är nominerad i kategorin ”Årets Grönan liveakt”, medan Cherrie, 33, ser fram emot en grym kväll enligt henne själv.

Rockbjörnen sänds live på Aftonbladet.se samt på Youtube klockan 19.30. Programledare är artisten Molly Hammar, 28, och programledaren Arantxa Alvarez, 32.

Analys:
Denna artikel handlar om förberedelserna inför Rockbjörnengalan 2024 på Gröna Lund. Vi får insikt i hur Miriam Bryant och andra artister känner inför den stora kvällen. Genom att följa evenemanget live kan man ta del av musik, show och festligheter samt se vilka som vinner i de olika kategorierna. Det är en underhållande och spännande kväll för både artister och fans, och genom att följa sändningen kan man uppleva galan på första parkett.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version