Rec Silicon har signert en flerårig avtale for leverans av silan från fabriken i Moses Lake

Rec Silicon har nyligen meddelat att de har undertecknat en flerårig avtal för leverans av silangas till Sila Nanotechnologies. Avtalet innebär att företaget ska leverera silan till Silas produktion av deras anodmaterial, Titan SiliconTM, från deras fabrik i Moses Lake, Washington.

Aktien rusar 18,42 procent kort tid efter börsöppning. Företaget har haft några bra börsdagar på sistone och har stigit nära 60 procent de senaste fem dagarna, enligt dataleverantören Infront.

Måndag denna vecka meddelade Rec att de skjuter upp den första leveransen av ultra-ren polysilicon från Moses Lake-anläggningen. Företaget bekräftade dock att byggaktiviteterna kopplade till anläggningen är avslutade, vilket välkomnades av investerare som skickade aktien upp mer än 30 procent.

Analys:
Rec Silicons nya avtal för leverans av silan visar på positiv tillväxt och stabilitet för företaget. Den plötsliga ökningen i aktiekursen efter avtalet indikerar marknadens förtroende för Rec Silicon och dess framtida utsikter. Det är viktigt att notera företagets tidigare framgångar och hur detta kan påverka investerare och marknaden som helhet. Med en ökning på nära 60 procent de senaste fem dagarna är det tydligt att Rec Silicon är på rätt väg mot framgång. Det är värt att fortsätta övervaka företagets utveckling och hur detta kan påverka marknaden och investerare på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version