Donald Trumps guvernörskandidat i North Carolina avslöjad för rasistiska inlägg på porrforum – påverkar presidentvalet

Donald Trumps chanser att vinna presidentvalet kan påverkas av skandalen kring hans guvernörskandidat i North Carolina, Mark Robinson, som har avslöjats för att ha skrivit rasistiska och kontroversiella inlägg på ett porrforum. Robinson har bland annat beskrivit sig själv som en “svart nazist” och uttryckt stöd för slaveri. Republikanerna fruktar att väljare kan avstå från att rösta eller välja Demokraternas kandidat istället, vilket kan skada Trumps chanser i det viktiga presidentvalet. Trots press från Trumps stab att Robinson ska hoppa av kandidaturen, har han meddelat att han inte kommer att göra det.

Skandalen kan vara avgörande för Trumps framgång i presidentvalet, då vinst i North Carolina är avgörande för att samla tillräckligt många elektorsröster. Den jämnhet som visas i opinionsmätningar i delstaten skapar osäkerhet inför valet. Republikanerna är oroliga att Robinsons extrema åsikter kan avskräcka partiets väljare och leda till en förlust för Trump. Trots att Trump har hyllat Robinson som en “utomordentlig person” och en “stjärna”, kan skandalen kring hans guvernörskandidat påverka hans chanser i det viktiga presidentvalet.

Det är viktigt för väljare att vara medvetna om hur Robinsons kontroversiella inlägg och åsikter kan påverka politiken och samhället, samt hur det kan påverka deras egna liv och ekonomi i framtiden. Det är avgörande att vara informerad och engagerad i det politiska landskapet för att kunna fatta välgrundade beslut vid valurnorna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version