Angelina Jolie pryder omslaget på CR Fashion Book och firar åtta år sedan skilsmässan från Brad Pitt. Hon delar med sig av sitt sidoprojekt Atelier Jolie och berättar om sin syn på mode och kreativitet. Intervjun med Carine Roitfeld avslöjar Jolies inspirationskällor och hennes engagemang för konstnärer och designers runt om i världen. Jolie betonar vikten av frihet och att skapa en gemenskap för att främja kreativitet. Hennes berättelse om resor till konfliktområden och engagemanget för flyktingfamiljer ger en inblick i hennes världsbild. Med Atelier Jolie skapar hon en plats för samarbete och inspiration, där konstnärer får uttrycka sin kreativitet. Angelina Jolies mantra om frihet och engagemang för mänskliga rättigheter speglar hennes passion för att göra världen till en bättre plats. Hennes arbete med Atelier Jolie och hennes dedikation till konstnärer och designers visar hennes engagemang för att främja kreativitet och gemenskap. Investeringar och Finansiella Marknader: Angelina Jolie visar upp sin kreativa sida i CR Love & Fantasies

Angelina Jolie har tagit modevärlden med storm genom att visa upp sin kreativa sida i CR Love & Fantasies. I det senaste numret av tidningen berättar Jolie om hur hennes kreativa kollektiv, Atelier Jolie, ger en plattform för konstnärer att uttrycka sig.

På omslaget av tidningen bär Jolie den begränsade kapselkollektionen från Atelier Jolie x Zarif NYC, designad av Jolie och Zarif-grundaren Zolay Sherzad. Kollektionen, som blandar traditionella afghanska tekniker med modern design, är tillverkad av Atelier Jolies egna mönster och överskottstyg för att bevara kulturellt arv och stödja afghanska kvinnor.

Nu kan du förbeställa CR25: Love & Fantasies och läsa mer om Angelina Jolies inspirerande modeval. Missa inte chansen att upptäcka en ny värld av kreativitet och stödja en viktig sak.

Analyserat innehåll: Artikeln handlar om Angelina Jolies deltagande i CR Love & Fantasies, där hon visar upp sin kreativa sida och stödjer en välgörenhetskollektion. Genom att läsa och engagera sig i denna typ av modeprojekt kan läsarna inte bara inspireras, utan också bidra till att stödja kulturellt arv och kvinnors rättigheter. Det är en möjlighet att delta i något större och göra en positiv skillnad i världen samtidigt som man njuter av mode och kreativitet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version