Laila Rouass tidigare diskuterade hennes ‘själ-förstörande’ kamp med fästmannen Ronnie O’Sullivan, månader innan paret enligt uppgift splittrades efter 12 års samvaro.

På torsdagen rapporterades det att paret hade avslutat sin förlovning, efter att Footballer’s Wives-stjärnan, 53 år gammal, syntes utan sin ring under en framträdande på This Morning förra månaden.

Nu har en klipp från Ronnies Prime Video-dokumentär The Edge Of Everything dykt upp igen, där paret ses under en ansträngd utväxling medan Ronnie, 48 år gammal, diskuterade sina ‘demoner’.

I dokumentären, som släpptes i november, satte sig Laila ner med Ronnie efter hans 6-4-förlust mot Neil Robertson vid Masters 2022.

Hon sa: ‘Jag vill att du gör det som får dig att vara lycklig. Jag säger inte åt dig att sluta eller att fortsätta. Jag skulle aldrig sätta dig i en sådan situation.

‘Jag är OK med det. Jag tror bara att det handlar om hantering. Det finns så mycket självkritik inblandad och mycket tid ensam för att tänka.’

Men Ronnie avbröt då och sa: ‘Men jag tror att jag är mycket mer bekväm med det nu än jag någonsin har varit.

‘Om jag inte slutade innan, när jag verkligen var obekväm, varför skulle jag sluta nu om jag känner mig mer bekväm med det? Det är som om jag har övervunnit mina demoner på något sätt.’

Laila lade sedan till: ‘Jag tror att det är din sinnesstämning idag. När du ser det på ett romantiskt sätt. Men verkligheten är att det är svårt att se någon gå igenom det emotionellt.

‘Det är då frågorna kommer in. “Jesus, varför gör han det här? Varför utsätter han sig för det?” Det är som så själ-förstörande. Men det är för att jag tror att du älskar det, så mycket som du kanske hatar att erkänna det.’

Det kommer efter att insiderns sa att arbete drev en kil mellan Laila och Ronnie i år, med snookerstjärnan som gjorde stora resor utomlands för tävlingar, medan skådespelerskan fokuserade på sin skärmkarriär.

En vän berättade The Sun: ‘De har gått åt olika håll.’

Paret bröt kort upp i åtta månader efter ett decennium tillsammans men kom tillbaka tillsammans, med insiderna hoppas att denna nuvarande uppbrott ‘kan vara en fläck som 2022’.

‘Ronnies och Laila kastade verkligen sig tillbaka in i sin relation efter splittringen för ett par år sedan,’ lade de till.

‘Men de har försökt så hårt men de kan bara inte få det att fungera. Det finns mycket kärlek mellan dem men de har gått åt olika håll och erkänt att det är över.’

Skådespelerskan, som har medverkat i Holby City, Footballer’s Wives och EastEnders, syntes utan sin förlovningsring under en framträdande på This Morning.

Hon har burit ringen sedan 2013, när O’Sullivan gav den till henne ett år efter att de blev tillsammans.

Deras relation blommade upp 2011 efter att Ronnie ringt Laila för att titta på hans hus som nyligen hade kommit ut på marknaden och fick en rundtur av hans far Ronnie O’Sullivan Sr.

‘Det hände av misstag,’ sade hon tidigare. ‘Jag visades runt i Ronnies hus av hans far, som berättade för sin son om att träffa mig. Ronnie ringde mäklaren, en vän till mig, och frågade ut mig genom henne.

‘När han sa att han var en snookerspelare sa jag, “ja, men vad gör han för sitt levebröd?” Jag hade aldrig hört talas om honom eftersom sport inte intresserar mig alls, även om Ronnie har fått mig att uppskatta snooker.’

Då började deras virvelvind av romantik och de förlovade sig året därpå.

När det gäller deras långa förlovning, berättade Laila för Mirror 2019: ‘Jag skulle verkligen behöva förbereda mig för ett bröllop. För tillfället har vi lagt det på is och njuter av vår tid så det är ingen brådska.’

Men paret splittrades efter ett decennium tillsammans medan Laila meddelade det till chockade fans.

‘Efter nästan tio år av kärlek och minnen har Ronnie och jag gått skilda vägar,’ skrev hon på Instagram i februari 2022. ‘Frid och kärlek till er alla. Laila X.’

Separationen varade dock inte länge, och i april syntes Laila igen bära sin förlovningsring.

I maj, efter en månad fylld av rykten och spekulationer, bekräftade paret sin försoning innan de åkte på semester.

Skådespelerskan sa förra året att öppen kommunikation fick dem att hitta tillbaka till varandra efter splittringen.

‘Vi hittade tillbaka, vi löste det bara. När jag meddelade det hade vi inte varit tillsammans på nästan åtta månader vid den tiden.

‘Att prata är så underskattat. Om du kan sätta dig ner och säga hur du känner och vad du vill när du blir äldre är det mycket lättare att säga också.’

Samtidigt erkände O’Sullivan efter sin förlust mot Kinas He Guoqiang på tisdagen att slutet på hans snookerkarriär närmade sig.

‘Jag har inte lång tid kvar, jag kommer inte förneka det, jag spelar inte tillräckligt bra, det är ingen idé att ens oroa sig för det – jag har helt enkelt accepterat det nu vilket är ganska trevligt att vara ärlig’, sade han.

‘Jag är hemsk, det är pinsamt. Jag missar så många bollar. Jag kan inte komma ifrån det, dåligt, men det finns inget jag kan göra åt det,’ tillade han.

‘Jag har missat bollar de senaste fyra eller fem åren och då och då kommer jag att missa några färre, kanske, och få några resultat.

‘Jag bryr mig inte ens, jag är bara här för att uppfylla mina åtaganden gentemot mina sponsorer, komma iväg från hemmet, resa.’

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version