Michael Madsen ansöker om skydd mot våld i hemmet mot sin frånskilda fru
Michael Madsen, stjärnan i “Kill Bill”, har ansökt om en skyddande ordning mot våld i hemmet mot sin frånskilda fru, DeAnna Madsen, under deras pågående skilsmässa. I domstolsdokument som erhållits av People, begärde skådespelaren det skyddande beslutet för sig själv och deras yngste son. Den tidigare paret har också en son som heter Kalvin, 27 år. År 2022 dog paret tredje barn, Hudson, genom självmord vid endast 26 års ålder medan han var stationerad på Hawaii för den amerikanska armén. Den 17 september lämnade han in skilsmässoansökan mot DeAnna, som han anklagade för misshandel, efter 28 års äktenskap.

Madsen lämnade in skilsmässopetitionen på tisdag och hänvisade till ‘oförsonliga olikheter’ och tillade att de faktiskt har varit separerade sedan januari 2022. Han påstod i ansökan att han tror att DeAnnas ‘försummelse, drickande och alkoholism’ bidrog till att Hudson tog sitt eget liv. Skådespelaren påstod också att han har varit i en ‘misshandlande, medberoende och giftig relation’ med DeAnna, vilket kulminerade i hans gripande för våld i hemmet tidigare samma månad. I augusti arresterades Madsen hemma i Malibu, Kalifornien, efter att han påstås ha ‘skuffat’ sin fru och låst ut henne från sitt hem. Han arresterades för en mindre förseelse av våld i hemmet men släpptes mot en borgen på 20 000 dollar.

Hans advokat Perry Wander insisterade på att hans klient ‘inte är skyldig till våld i hemmet’. Han anklagade också DeAnna för att ha ‘brottat in sig’ i Madsens hem, när det påstådda incidenten inträffade. ‘Han konfronterade henne och bad henne att gå,’ sa Wander och hävdade att detta ‘har varit ett pågående problem’. ‘Michael har visat enorm medkänsla och återhållsamhet under denna period gentemot sin frånskilda fru. Han är definitivt inte skyldig till våld i hemmet,’ avslutade Wander.

Som svar utfärdade DeAnna sitt eget uttalande och påstod att hennes frånskilda make ‘kämpar med personliga problem’. ‘Jag och våra barn har stöttat honom så gott vi kan. Vi ber om integritet i denna tid,’ sa hon. Bara några veckor senare avskrevs fallet mot Madsen av distriktsåklagaren i Los Angeles på grund av ‘otillräckliga bevis’. ‘Vi är glada att Michael Madsen kan lägga detta bakom sig och ser fram emot vårt fortsatta samarbete med fler fantastiska saker från denna erfarna och respekterade skådespelare,’ sade hans representant i ett uttalande. Madsen är mest känd för sina samarbeten med Quentin Tarantino, som Reservoir Dogs och Kill Bill.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version