Pete Wicks kämpade med känslor under en utmanande repetition av Strictly Come Dancing på torsdagen. TOWIE-stjärnan, 36 år gammal och en favorit bland fansen, sågs utmattad och lade händerna för huvudet efter den tio timmar långa repetitionen. Pete verkade ha svårt med koreografin inför den första direktsändningen på lördag och tog en paus med sin danspartner Jowita Przystal, 30 år gammal. Paret ska dansa Paso Doble till Firestarter av The Prodigy på lördagens show.

Dagen innan verkade Pete och Strictly-proffset Jowita komma bra överens och sågs ge en passionerad uppvisning när de gick in i repetitionerna för deras första dans på torsdagen. Den professionella dansaren sågs med handen i Petes hår innan de senare omfamnade varandra under sessionen. Efter slutet av repetitionen sågs paret lämna dansstudion med sin handledare. Jowita har utan tvekan stöttat Pete.

BBC har infört nya riktlinjer efter en serie skandaler och mobbningsanklagelser. Detta år, den 20:e årsdagen av Strictly, har programmet implementerat en rad nya “anti-mobbnings” regler. Nya åtgärder infördes efter att BBC tvingades genomföra en utredning om misskötsel när skådespelerskan Amanda Abbington oväntat lämnade showen i oktober förra året.

Efter de nya reglerna har Strictly-domaren Craig Revel Horwood avslöjat att han blev “slagen med en käpp” när han tränade som dansare som ett “rättelseåtgärdsmoment” men är “förvånad” över missbrukskandalen inom Strictly. Domaren, 59 år gammal, som har varit med i showen sedan starten, dök upp på BBC Breakfast i onsdags inför den 20:e säsongen.

Craig berättade att när han träning som ung dansare skulle hans lärare “slå oss med en käpp” som en form av korrigering. “Jag vet hur jag tränades och det var tufft,” erkände han. “Jag hade en rysk balettlärare som brukade ha en käpp och hon skulle slå oss med den. Bara så att du inte drar upp från låret – gör en deboules, till exempel, för att engagera dina hamstrings. Jag menar självklart att den typen av undervisning inte skulle vara tillgänglig idag. Saker har förändrats och kommit långt på de 40 år sedan jag tränade.”

Det är viktigt att följa de nya reglerna och säkerställa en säker och rättvis miljö för alla deltagare inom Strictly Come Dancing. Genom att införa strikta riktlinjer och regler för att förhindra mobbning och trakasserier, kan showen fortsätta att underhålla tittare och ge en hälsosam miljö för alla inblandade.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version