Sarah Michelle Gellar firar sin dotters 15-årsdag med en sällsynt glimt av Charlotte Grace Prinze. Buffy-stjärnan delade en hjärtlig hyllning till Charlotte på Instagram, inklusive en video av tonåringen som visar upp sina imponerande gymnastikfärdigheter. Charlotte, klädd i vita shorts och en gul linne, utför en kullerbytta bakåt-handstående för sin mamma. Sarah satte videon till Stevie Wonders hit Happy Birthday och uttryckte sin kärlek för sin dotter. En dag efter Charlottes födelsedag fyller Sarah och Freddies son Rocky 12 år. Paret väntade sex år efter sitt giftermål för att bli föräldrar och är mycket privata när det gäller sina barn, vilket de endast delar på sociala medier några gånger. Charlotte har redan debuterat på röda mattan och verkar ha fått skådespelarfebern från sina föräldrar. Sarah har satt regler på plats för Charlotte när det gäller att agera framför kameran, och tonåringen har konstaterat att reglerna är orättvisa eftersom Gellar började agera vid fyra års ålder. Det är tydligt att familjen Prinze har ett starkt band och att Charlotte har en ljus framtid framför sig, oavsett om hon väljer att följa i sina föräldrars fotspår eller inte. Sarah Michelle Gellar firar 22 års äktenskap med Freddie Prinze Jr. – se bilderna!

Buffy-stjärnan Sarah Michelle Gellar och hennes man Freddie Prinze Jr. har firat sitt 22-åriga äktenskap tidigare denna månad. För att markera milstolpen delade den blonda skönheten en söt selfie med sin man på Instagram den 1 september. Bilden visade Freddie som kramar Sarah bakifrån medan de semestrade på ett strandnära hotell. Hon enkelt bildtextade inlägget: ’22 @realfreddieprinze’.

Analyserat för de som inte är bekanta med finansiella marknader och investeringar: Artikeln handlar om Sarah Michelle Gellars firande av hennes 22-åriga äktenskap med make Freddie Prinze Jr. Bilderna visar paret njuta av en semester på ett lyxigt hotell. För läsare kan detta vara av intresse för att se hur kändisar firar sin kärlek och förhållande, vilket kan påverka deras egna liv och relationer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version