Ne-Yo kritiseras när en video har dykt upp om Sean ‘Diddy’ Combs Freak-Offs-fester efter rapparens chockande gripande. Den fallna musikartisten, 54 år, greps i New York i samband med en utredning om sexhandel och hålls för närvarande i Brooklyn Metropolitan Detention Center. Nu står Ne-Yo inför kritik när en video av hans ex-flickvän Sade Bagnerise från april i år har kommit i ljuset i samband med Diddys gripande. Under en Instagram Live-sändning jämförde mamman till två av Ne-Yos barn honom med Diddy och antydde att han hade attackerat henne. Hon riktade kameran mot Ne-Yo och sa: ‘Berätta om freak-off, Diddy Junior.’ ‘Han ringer polisen, ni vet vad du gjorde. Du kastade mig i golvet.’ Sade anklagade sedan honom för att bjuda in kvinnor till sitt hem medan hans barn var där. ‘Den här snubben gillar att ha horor, droger, weed, alkohol, svampar och prostituerade i huset medan hans barn är här,’ påstod hon. ‘Alla har bett honom att sluta, men han lyssnar inte på någon. Jag kom till och med hit för att hjälpa honom med de här jävla barnen eftersom han inte kommer att se efter dem.’ Ne-Yo verkade förneka anklagelserna och förklarade att han försökte få henne att lämna hans hus eftersom hon ‘orsakade tumult.’ Sade har sedan dess bett om ursäkt på sociala medier för hur hon offentligt uttryckte sin frustration med sångaren. Det kommer efter att Diddy syntes skämta om att låsa in kvinnor på fester i en återpublicerad intervju med Conan O’Brien som ägde rum för 22 år sedan. En 2002-intervju med Diddy på Late Night With Conan O’Brien har nu dykt upp igen och blivit viral när han gjorde kommentarer om att ha ‘lås på dörrarna’ för att hindra kvinnor från att lämna fester. Medan han gav tips om hur man ordnar en ‘fantastisk fest’ sa Combs: ‘Det här är vad du behöver göra. Kvinnor. Vackra kvinnor, självklart. Vackra män för damerna, självklart.’ Han fortsatte att ge en checklista för att kasta ett bash, som att behöva ‘alkoholer’ och ‘lite vatten.’ När Conan frågade varför vatten fanns med på listan sa Diddy: ‘Jag vet inte om killar har märkt det här, som, många damer dricker vatten på fester. De bara, du vet, så om du inte har det de behöver, kommer de att lämna.’ ‘Du måste hålla dem kvar,’ fortsatte han. ‘Du behöver lås på dörrarna.’ Vid hörandet av kommentaren pausade O’Brien och svarade sedan med: ‘Okej, det här låter lite farligt nu.’ Diddy sa: ‘Det är lite kinky,’ och hoppade sedan tillbaka in i att ge sina tips till Conan och den levande publiken. ‘Du behöver mycket värme. Ha ingen luftkonditionering. Diddy avslöjar sina bästa festerknep för en oförglömlig kväll

Sean “Diddy” Combs delar med sig av sina hemligheter för att arrangera de bästa festerna någonsin. Enligt honom krävs det rätt atmosfär, bra musik och förstås hans närvaro för att festen ska bli minnesvärd. Under en intervju med Conan O’Brien avslöjade han även några kändisar som dykt upp oväntat på hans fester, inklusive Magic Johnson och Martha Stewart.

Diddy har nyligen blivit uppmärksammad för en rad olika videor som har cirkulerat på nätet, inklusive en där han spenderar 48 timmar med en 15-årig Justin Bieber. Trots detta har han också hamnat i blåsväder på grund av en påstådd sexuell övergreppslagstvist som nu försöker avskrivas på grund av för lång tid sedan händelsen inträffade.

Analys:
Artikeln ger en inblick i Sean “Diddy” Combs festplaneringshemligheter och avslöjar även kontroversiella händelser som har omgärdat honom på senare tid. Det är viktigt att vara medveten om dessa aspekter av hans liv och karriär för att kunna fatta informerade beslut om eventuella investeringar eller affärssamarbeten med honom. Investeringsguru Diddy fängslad utan borgen – riskerar upp till $50 miljoner i egendomar

Diddy fängslad utan borgen efter att ha använt sina och moderns egendomar som säkerhet. Federala åklagare avslöjar chockerande detaljer om påstådda sexuella övergrepp och utnyttjande. Diddy anklagas för att ha tvingat offer till dagars långa sexuella aktiviteter under hot och tvång. Den kraftfulla producenten står inför allvarliga anklagelser och riskerar att förlora sina tillgångar och sin frihet.

Analys: Diddys påstådda brott, inklusive sexhandel och racketeering, visar på den ökande användningen av federala lagar mot mäktiga brottslingar. Racketeeringåtal tillåter åklagare att bygga fall kring ett nätverk av medbrottslingar och kan sträcka sig långt tillbaka i tiden. Diddys fall illustrerar hur lagstiftningen utvecklas för att rikta in sig på kriminella handlingar som tidigare kan ha gått ostraffade. Detta påminner om tidigare fall som R. Kelly och NXIVM-kultens ledare Keith Raniere, och visar på det rättsliga systemets förmåga att ta itu med även de mest inflytelserika brottslingarna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version