Matty Wilson: Från Underwear Model till Soap Star och LGBTQ+-advokat

Matty Wilson blev en övernattssensation efter att ha poserat för det populära underklädesmärket aussieBum. Mer än 10 år senare är han fortfarande ansiktet utåt för det australiska märket för herrbadkläder och underkläder. Från att ha vunnit priset som Årets Tradie 2010 har han övergått till att bli skådespelare och medgrundare till ett nytt företag förra året.

Efter att hans mamma tog bilder på honom och skickade in dem blev han snabbt modell för aussieBums underklädesmärke. Han gick sedan med i Aussie-såpan Neighbours som Aaron Brennan 2015, och gjorde historia när han gifte sig med David Tanaka (spelad av skådespelaren Takaya Honda) i den första samkönade vigseln på australisk TV.

Deras karaktärer gifte sig i showen 2018, strax efter att samkönade äktenskap legaliserades i Australien 2017. Magda Szubanski, en talesperson för gay-, lesbisk- och transgendergemenskapen, spelade vigselförrättaren.

Detta var en av de mest ikoniska ögonblicken i Mattys karriär och det förstärktes ännu mer när den australiska regeringen tillät samkönade äktenskap att äga rum. Det är en viktig historia för våra karaktärer och för LGBTQ+-gemenskapen.

Genom sin resa från underwear model till soap star och LGBTQ+-advokat har Matty Wilson visat att man kan göra skillnad både i underkläder och på TV-skärmen. Genom att bryta normer och kämpa för jämlikhet har han inspirerat många och visat att alla kan förändra världen, oavsett var de börjar. Matty Wilson, Neighbours star, har grundat det populära kylkar och isbadföretaget The Dope, som säljer återhämtningsisbad, bastur och benkompressionsstövlar. Deras produkter är designade för ändamålet och är mer prisvärda än de flesta kylkar, utan de långa leveranstiderna.

Wilson är fortfarande ansiktet utåt för varumärket mer än 10 år efter att hans vältränade fysik först prytt affischer och bussar runt landet. Han och hans fru Jessica välkomnade sitt andra barn förra året, men håller fortfarande barnets kön hemligt.

Paret har också överraskat fansen genom att dela bilder från deras lågmälda bröllop 2019. Wilson har även medverkat i en historisk stund under sin tid på showen – den första samkönade vigseln på australisk TV.

Analys: Matty Wilson har inte bara haft framgång på skärmen utan har också visat framgång som entreprenör. Genom att skapa ett populärt företag inom hälso- och välbefinnande visar Wilson mångsidigheten i sina talanger. Hans personliga liv har också varit en källa till glädje och överraskningar för fansen, vilket visar att även kändisar har sina egna privata ögonblick. För investerare kan Wilsons framgång som företagsgrundare vara inspirerande och visa på möjligheter inom olika branscher. Investera smart: Hur man lyckas på finansmarknaden

Som investerare är det viktigt att ha en strategi på plats för att lyckas på finansmarknaden. Genom att göra kloka investeringar och hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna kan du maximera din avkastning och minimera dina risker. I denna artikel kommer vi att diskutera några viktiga tips för att investera smart och nå framgång på finansmarknaden.

Att diversifiera din portfölj är avgörande för att sprida risken och maximera din avkastning. Genom att investera i olika tillgångsklasser som aktier, obligationer och råvaror kan du skydda dig mot volatilitet och dra nytta av olika marknadsförhållanden.

Det är också viktigt att göra din forskning och hålla dig informerad om de senaste trenderna på finansmarknaden. Genom att förstå marknadsförhållandena och analysera data kan du fatta mer informerade beslut och öka dina chanser till framgång.

Slutligen, var inte rädd för att ta risker, men se till att du är beredd att hantera dem. Genom att ha en tydlig strategi och en plan på plats kan du minimera dina förluster och maximera dina vinster.

Genom att följa dessa tips och vara disciplinerad i din investeringsstrategi kan du öka dina chanser till framgång på finansmarknaden. Så investera smart och nå dina ekonomiska mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version