James Argent och hans nya flickvän Nicoline Artursson såg mer förälskade än någonsin ut när paret gick Instagram-officiella under en lyxig semester i St Tropez. Den före detta TOWIE-stjärnan, 36 år gammal, verkade förälskad i sin före detta Miss Sweden-kärlek när paret njöt av en romantisk dejt.

Paret såg lyckligare än någonsin när de myste vid middagen och matchade i sina lila outfits. James såg elegant ut i en lila öppen kragskjorta medan modellen Nicoline, 31 år gammal, strålade i en matchande lila maxiklänning med djup urringning.

Paret kunde inte hålla händerna ifrån varandra när de dansade i en annan video innan de visade sin kärlek offentligt och kysstes. Ryktena svävade om parets romans efter att James gillade en bild av Nicoline som delades på hennes Instagram vid World Vision Gala förra månaden.

Att ha hanterat sina demoner, hållit sig nykter i två år och gått ner 15 sten i vikt, sa James: “Jag är på en riktigt bra plats. Allt i mitt liv är perfekt, förutom mitt kärleksliv. Det skulle vara trevligt om det kunde förändras.”

Det är James första förhållande sedan han bröt upp med sin före detta Stella Turian förra november. I mars berättade Arg i My Dirty Laundry-podden att han verkligen kämpade på alla hjärtans dag på grund av sin singelstatus – och var tvungen att hålla sig borta från sociala medier eftersom det fick honom att må så dåligt.

Men istället för att sjunka ner i elände försökte James att göra saker för att må bättre, men en resa till affären hjälpte inte situationen alls. Han sa: “Jag trodde, jag ska komma ut ur huset och handla mat och jag gick till min lokala mataffär och det som gjorde saker en miljon gånger värre var att varje gång jag tittade på en gång var en alla hjärtans dag-måltid för två…”

Det är viktigt att förstå att även om allt kan se perfekt ut utåt sett, så kämpar människor med sina egna känslor och problem. Det är viktigt att ta hand om sig själv och inte jämföra sitt liv med andras. Att ha ett bra stödnätverk och fokusera på ens egna framsteg och lycka är nyckeln till en sund mental hälsa och välbefinnande.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version