Sven-Göran Eriksson lurad på 100 miljoner kronor av rådgivaren Samir Khan – En analys av hur det påverkade hans liv och karriär

Under sin tid i Manchester City anlitade Sven-Göran Eriksson Samir Khan för att sköta sin ekonomi, vilket ledde till att han förlorade en enorm summa pengar. Trots varningar om att allt inte stod rätt till, tog han det inte på allvar och blev nära personlig konkurs. Samir Khan använde Svennis namn för att köpa hus och ta lån för att investera pengarna, vilket resulterade i en ekonomisk katastrof för fotbollslegendaren.

Efter att ha fått ett finansbolag i London att utreda Samir Khan och hans affärer insåg Svennis att han blivit lurad av en kriminell person. För att rädda sin herrgård och sina tillgångar var han tvungen att fortsätta jobba i länder som Thailand, Saudiarabien och Kina. Trots att han vann i domstolen mot Samir Khan och stämde honom, har han aldrig fått tillbaka de förlorade pengarna.

Sven-Göran Erikssons liv och karriär påverkades starkt av denna ekonomiska förlust, vilket visar vikten av att vara försiktig med sina ekonomiska beslut och att inte blint lita på rådgivare. Boken “En underbar resa”, skriven tillsammans med Bengt Berg, ger en inblick i den svåra perioden i Svennis liv och är tillgänglig från den 23 september.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version