Amie Bramme Sey leder den senaste säsongen av Bachelor Sverige 2024

Två killar söker kärleken – men den ena har redan hunnit hitta den utanför programmet. Trots det utlovar Amie Bramme Sey drama i den nya uppskjutna säsongen av Bachelor.

Amie Bramme Sey leder den nya säsongen av “Bachelor Sverige 2024,” som har premiär efter flera förseningar. Hon utlovar mycket drama, både bland tjejerna i huset och mellan de två ungkarlarna, Stephane Frick och Rasmus Allard.

En av deltagarna, Rasmus Allard, har redan hittat kärleken utanför programmet och fått en dotter. Amie betonar dock att hans resa i programmet fortfarande är spännande att följa eftersom tittarna ännu inte vet utgången.

Amie Bramme Sey vikarierar för ordinarie programledaren Malin Stenbäck, som är på föräldraledighet. Stenbäck kommer att återvända nästa säsong.

Det skulle sändas för ett år sedan, men sköts upp gång på gång. I kväll har Bachelor Sverige 2024 äntligen premiär. Det är mycket som händer. Det är mycket drama, både i gruppen med tjejerna i huset och såklart med våra två bachelors, säger programledaren Amie Bramme Sey, 37.

Stephane Frick, 35, och Rasmus Allard, 30, söker kärleken i programmet, men sedan inspelningarna avslutades har Allard hunnit hitta kärleken i radiojournalisten Hanna Bilén, 31, och fått en dotter.

En av killarna har ju nu hunnit få barn med en annan tjej utanför programmet. Hur ska man ta sig an och titta när man redan vet utgången för honom? Man vet ju ändå inte hans utgång i det här programmet, det är fortfarande väldigt spännande. Just eftersom han också är en person som folk följt ända sedan Bachelorette. Sedan har han gått vidare med sitt liv och fått barn, och vi är ju jätteglada för hans skull, men i själva programmet är det ju ändå hans resa där och då. Och den är väldigt rolig.

Själv behöver programledaren ingen dejtingsåpa för att få ordning på kärlekslivet. Sedan en tid tillbaka är hon tillsammans med den före detta Paradise hotel-deltagaren Oliver Strige, 30.

I den nya Bachelor-säsongen vikarierar Amie Bramme Sey för den ordinarie programledaren Malin Stenbäck, 37, som var gravid och födde barn under inspelningarna. Nästa säsong är Stenbäck tillbaka från föräldraledigheten.

Bachelor Sverige 2024 har säsongspremiär den 23 september på TV4 Play.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version