Hollywoodstjärnor lånar ut sina röster till Metas nya AI-assistent

Enligt en insatt källa har Hollywoodstjärnor som Judi Dench, Kristen Bell, John Cena, Awkwafina och Keegan-Michael Key lånat ut sina röster till Metas nya chatrobot. Denna röstfunktion med kändisar kommer att ingå i Metas nya AI-assistent och kommer att integreras i sociala medier som Facebook, Instagram och Whatsapp.

Denna satsning är riktad mot användare i den engelskspråkiga världen och det officiella tillkännagivandet förväntas senare under veckan. Det är en kontroversiell fråga i Hollywood med AI-röster, som tidigare ledde till en konflikt mellan filmstjärnan Scarlett Johansson och Open AI.

Analyserat och förklarat för den vanliga människan: Hollywoodstjärnor har lånat ut sina röster till Metas nya AI-assistent, vilket innebär att användarna kommer att kunna interagera med kändisar genom denna teknologi. Det kan ha en stor påverkan på hur vi kommunicerar och använder sociala medier i framtiden. Samtidigt är det en kontroversiell fråga inom underhållningsindustrin med AI-röster och likheter med verkliga personers röster. Det är viktigt att följa utvecklingen på detta område för att förstå hur det kan påverka våra liv och finanser.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version