Niecy Nash och hennes fru Jessica Betts hade en vacker stund på premiären av Grotesquerie på måndagen. Aktrisen, 54, delade en söt puss med sin musikerfru, 42, när hon promenerade på röda mattan för den stjärnspäckade premiären av sin nya FX-skrekkdramaserie. Det söta paret var en stilfull duo när de modellerade matchande, helt lila outfits på evenemanget. För premiären, Dahmer-stjärnan – som sa att hon var ‘positivt överraskad’ av sin medskådespelare, Travis Kelce, och hans talang medan hon arbetade på showen – gjorde en glamorös entré i en kunglig lila jumpsuit. Den blanka, satinliknande plagget hade en urringning med en chic huva över hennes old Hollywood-inspirerade lockar. Tillsammans med sin iögonfallande klädsel bar hon en helt bedazzled clutch prydd med lila och silverfärgade ädelstenar. Emmy-vinnaren accessorized med en elegant tennisarmband, diamantörhängen och sin iögonfallande vigselring. För en helt monokromatisk look bar hon en skimrande, lavendelfärgad smoky eye och en glansig rosa mun.

Vid hennes sida bar Betts en snygg, ljuslila kavaj över en svart T-shirt. Hon bar också mörklila byxor för att komplettera sin frus outfit. Sångerskan accessorized med ett kors och ett par eleganta, metalliska glasögon för att avsluta sin look. Betts stöttade sin fru på premiären och paret sågs hålla händerna på den röda mattan. Vid ett tillfälle delade Nash och Betts en snabb kyss framför kamerorna. Paret hade också en öm stund när Nash torkade bort sitt läppstift från sin frus läppar. Senare, inne i evenemangslokalen, poserade paret också för foton med Brian Dobbins. De hade också en tredje-hjuls stund när Betts kysste Nash medan filmproducenten satt bredvid dem.

Även på premiären poserade Nash även på röda mattan tillsammans med Sherri Shepherd. Tv-värden gjorde en glamorös entré i en hel magenta look. Hon modellerade en kortärmad stickad topp kombinerat med en volyminös ballongkjol och iriserande pumps. Skådespelerskan bar också en matchande rosa handväska för att slutföra sin look. Nash poserade också för foton med Dana Walden; medordförande för Disney Entertainment bar en chic rutig klänning tillsammans med en skinnjacka och rem sandaler.

Joshua Jackson syntes också på premiären. Skådespelaren valde en brun monokromatisk outfit och bar en stickad polotröja tillsammans med matchande byxor. Han avslutade sin look med svarta mockaloafers. Även om Travis Kelce, som medverkade i showen, och hans flickvän Taylor Swift inte syntes på premiären, dök NFL-stjärnans mamma Donna Kelce upp i deras ställe i en fantastisk bourgogneensemble. Hon bar en glittrande blus med matchande bomberjacka, som hon kombinerade med läderbyxor och glittrande balettlägenheter. Skaparen av serien Ryan Murphy gjorde också en stor entré och delade en stund med sin ledande stjärna. Duon poserade också tillsammans bredvid Walden på den lila röda mattan.

I Grotesquerie spelar Nash rollen som Lois Tryon, en detektiv som undersöker en serie hemska brott i sitt lilla samhälle, som känns “skrämmande personliga, som om någon eller något retar henne.” Medan hon kämpar med personliga problem ger hon sig ut för att avslöja sanningen och accepterar hjälp av syster Megan, en nunna och journalist på Catholic Guardian – som spelas av Micaela Diamond. Tillsammans blir de fångade i “ett ondskefullt nät som bara verkar väcka fler frågor än svar”, enligt beskrivningen. Showen har också Travis Kelce, Nicholas Chavez, Micaela Diamond, Lesley Manville, Courtney B. Vance och många fler. Den 10-avsnittslånga serien, skapad av Ryan Murphy, kommer att debutera sitt första avsnitt på FX den 25 september.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version