Sir Michael Palin avslöjar sina ånger att lämna sin fru Helen när hon var allvarligt sjuk för att göra reseprogram

Sir Michael Palin, 81, har avslöjat sina ånger om att lämna sin fru Helen när hon var allvarligt sjuk för att göra reseprogram. Paret hade varit gift i 57 år och har tre barn tillsammans. Helen hade lidit av kronisk smärta under flera år och utvecklade sedan njursvikt.

Palin berättade att han inte har några ånger egentligen, men kände kanske lite ånger mot slutet, när han gjorde senare resor som till Nordkorea. Han beskrev den svåra tiden när Helen blev sämre och hade svårt att ta hand om sig själv.

Paret träffades som tonåringar och gifte sig vid 22 års ålder. Palin har gett ut en ny bok, “There And Back”, som innehåller hans dagböcker och hjälpte honom att hantera sin frus hälsoproblem.

Under tiden som Helen kämpade med njursvikt, reste Palin för att göra dokumentärer om Nordkorea och Irak. Han lämnade BBC 2012 på grund av frustration över nätverkets beteende och redigeringsstil för hans program.

Genom denna berättelse får vi en inblick i en känd persons personliga liv och de svåra beslut han behövde fatta. Det visar också hur hälsoproblem kan påverka både en individ och deras nära och kära. Det är viktigt att uppskatta varje ögonblick med ens familj och att ta hand om varandra i sjukdom och hälsa. Michael Palin: En hjälte av våra tider

I en exklusiv intervju med The Times delar Michael Palin sitt hjärtslitande sorgearbete efter förlusten av sin fru. Trots att över ett år har gått sedan hennes bortgång, väljer Palin att behålla hennes kläder och tillhörigheter för att påminnas om den tid de tillbringade tillsammans.

I en gripande berättelse av kärlek och sorg beskriver Palin hur han fortfarande lever sitt liv som om hans fru fortfarande är närvarande. Varje föremål i deras hem bär på en historia och påminner honom om deras gemensamma tid.

Genom att behålla hennes kläder och tillhörigheter, känner Palin att han hedrar hennes minne och att det ger honom tröst att komma tillbaka till ett hem där han fortfarande känner hennes närvaro.

Läs vidare för att utforska Michael Palins gripande berättelse om kärlek, sorg och att hedra minnet av en älskad partner.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version