Lena Dunham avslöjar hur hon träffade sin make under en het natt på Instagram

Lena Dunham hade sina sociala medieföljare rodnande när hon avslöjade hur hon träffade sin man, Luis Felber, under en het natt på onsdagen. För att fira deras bröllopsdag tog Girls-skaparen till Instagram för att avslöja att deras kärleksaffär började med en natt tillsammans, samtidigt som hon sa att Felber var “den enda heterosexuella mannen jag någonsin kunde dela hus med.”

Lena och Luis träffades i januari 2021 på en blinddejt och gifte sig i september samma år. Under deras första dejt tillbringade de timmar tillsammans, med Luis som berättade för The New York Times att deras dejt var “åtta timmar” lång. Månader efter deras första dejt flyttade paret ihop och de gifte sig på Union Club i London.

Luis, som är musiker, har också arbetat professionellt tillsammans med Lena, och de är nu medproducenter och medskapare av serien Too Much för Netflix. Lena har också varit öppen om sina hälsoproblem, inklusive sin genetiska sjukdom Hypermobile Ehlers-Danlos syndrom och hennes kamp med endometrios.

Genom att dela sin historia visar Lena att kärlek kan uppstå oväntat och att när man vet, så vet man. Denna berättelse om kärlek och samarbete visar hur relationer kan blomstra när man är öppen och äkta mot varandra. Det är en påminnelse om att följa sitt hjärta och att våga ta chanser när det kommer till kärlek och karriär.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version