Gigi Hadid imponerade och skickade mode till nya höjder i en miniklänning gjord av DHL-paketband för Vetements catwalk-showen under Paris Fashion Week på fredagen. Modellen, 29 år gammal, visade upp en mycket benig display när hon gick catwalken i en kort figurhuggande klänning, som gav illusionen att hon var inslagen i gult och rött förpackningsband. Genom att lägga till längd till sin statliga fysik, smälte hon in i ett par matchande stilettos. Avslutningen av showen tillsammans med Travis Scott och Guram Gvasalia, såg hon otrolig ut med sitt askblonda hår stylat till en rufsig bob. För den dramatiska catwalken visade Gigi upp sin naturliga look med en enkel naken sminkning.

Paris Fashion Week pågår från 23 september till 1 oktober, med en rad stora designers som väljer City of Light för att visa upp sina nästa kollektioner. L’Oreal kickade igång med en stjärnspäckad catwalk på måndagen med Kendall Jenner, Heidi Klum, Eva Longoria och Cara Delevingne. På tisdagen välkomnade Dior Anya Taylor-Joy och Rosamund Pike till FROW innan Saint Laurent var höjdpunkten på kvällskalendern. Den tredje dagen bjuder på Courrèges och Mugler-presentationer medan torsdagen kommer att sätta strålkastarljuset på Hermès och Giambattista Valli. På fredagen kommer Victoria Beckham att stödjas av sina A-listvänner när hon avslöjar sina nästa ready-to-wear-looks, medan Rick Owens och Balenciaga också visar kollektioner den dagen. Valentino och Stella McCartney kommer också att vara heta biljetter innan det franska modehuset Louis Vuitton avslutar veckan med sin glamorösa show.

Förra torsdagen höll Gigi en baby Yoda-temafödelsedagsfest för sin dotter Khai. Fansen blev exalterade över bilderna som delades på sociala medier och de avslöjade barnets efternamn för första gången. Det är oklart om Gigis nuvarande pojkvän, 49-åriga skådespelaren Bradley Cooper, eller Zayn var på festen eftersom ingen av dem syntes på bilderna. Både Gigi och Zayn delade rörande hyllningar till sin dotter för hennes speciella dag.

Gigi och Zayn daterade i ungefär fem år. De välkomnade sin dotter i september 2020. Rapporterad spänning mellan Zayn och Gigis mamma ledde till deras separation i oktober 2021. Zayn åtalades för fyra fall av trakasserier efter att han erkände sig inte skyldig till anklagelserna om att ha tryckt Yolanda in i en byrå och kallat henne för en "f****g Dutch slt" i september 2021. Hon har sedan gått vidare med Bradley, som delar en sjuårig dotter med modellen Irina Shayk, 38. Paret kopplades första gången samman i oktober 2023.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version