Jenna Dewan firade sin skilsmässa från Channing Tatum med ett firande Instagram-inlägg, vilket belyste hennes nuvarande tankesätt.

Stjärnan från Step Up antydde troligen att hon kände lättnad över att äntligen ha löst sin skilsmässa genom att dela en tillbakablicksbild av Nicole Kidman, tagen efter hennes skilsmässa från Tom Cruise, till hennes Instagram Story.

Bilden på Kidman, 57 år, visade henne lycklig när hon lämnade sin advokats kontor efter att lagligt avslutat sitt 11-åriga äktenskap med Mission: Impossible-aktören, 62 år.

I ett separat inlägg, uppladdat till hennes Instagram-grid, delade Dewan en bildspel av nyliga foton, med bilder av henne tillsammans med sin fästman Steve Kazee och deras lilla flicka, Rhiannon.

Hon bildtextade bilderna: ‘Tack universum.’

Dewans inlägg kom en dag efter att nyheten bröt om hennes skilsmässa och slutet på hennes och Tatums kontroversiella rättsliga strid över Magic Mike-franchisen.

Samtalen mellan exen stannade i flera år medan de tidigare makarna kämpade om immateriella tillgångar och fördelningen av pengar som Tatum tjänar från den framgångsrika filmfranchisen.

Även om detaljerna i uppgörelsen inte är offentliga, undertecknade paret en bindande dom denna vecka som definitivt löser tvisten.

Det innebär att rättegången mellan de stridande exen som var planerad till december är nu inställd.

Om Tatum eller Dewan har några framtida meningsskiljaktigheter angående vårdnaden har de kommit överens om att lösa det privat med en domare, enligt domstolsdokument som lämnats in till en domare i LA.

Båda har också ömsesidigt kommit överens om att avstå från underhåll till varandra.

Dewan och Tatum gifte sig efter att ha träffats under inspelningen av filmen Step Up 2006.

De meddelade sin separation i ett gemensamt uttalande i sociala medier 2018, där de sa att det inte fanns ‘några hemligheter eller skandalösa händelser som låg till grund för vårt beslut.’

‘Absolut ingenting har förändrats i hur mycket vi älskar varandra, men kärleken är ett vackert äventyr som tar oss på olika vägar för tillfället,’ sa exen i uttalandet.

Även om paret officiellt blev singlar i november 2019, stannade deras skilsmässa över Tatums lönsamma Magic Mike-avtal som uppstod från den framgångsrika filmen från 2012.

Skådespelerskan från Hartford, Connecticut, hävdade att pengarna som användes under deras 10-åriga äktenskap finansierade Magic Mike-franchisen, som inkluderar två uppföljare, en reality-TV-show på HBO kallad Finding Magic Mike och en liveshow i Las Vegas.

Tatum och filmens regissör, Steven Soderbergh, medfinansierade projektet. Filmen var till stor del baserad på Tatums egna tidigare erfarenheter som strippa i Florida.

Deras 7 miljoner dollar investering blev en stor succé, med en intäkt på 167 miljoner dollar världen över.

Kändisadvokaten Samantha Spector, som företräder Dewan, skrev i domstolsdokument att Tatums juridiska team ‘berövade Jenna en rättvis andel av den gemensamma egendomen, och han skadar henne varje dag som fallet fortsätter.’

Spector uppskattade att Magic Mike-företaget är ‘en potentiell miljardtillgång.’

Tatums advokat, Jacqueline Combs, påstod att Magic Mike-franchisen tjänade mest pengar efter att skådespelaren och Dewan redan hade separerat.

Skådespelaren sa i domstolspapper att han alltid gick med på att hans ex skulle få en del av Magic Mike-vinsten.

‘Jag har aldrig förnekat hennes del av några gemensamma tillgångar eller inkomster,’ skrev den 44-åriga stjärnan. ‘Hennes påståenden att jag har “konspirerat med tredje parter” är helt falska.

‘Hon har haft full åtkomst till alla våra ekonomiska poster för alla aktiviteter under vårt äktenskap och sedan separationen. Jag fortsätter att ge henne uppdateringar angående Magic Mike-finansiella ärenden.’

De före detta Step It Up-kollegorna delar en dotter, 11-åriga Everly, som de har 50/50 vårdnad om, vilket de båda kom överens om i februari 2020.

Tatum är förlovad med skådespelerskan och regissören Zoë Kravitz, 35 år, och spelar i hennes regidebut Blink Twice.

Dewan har varit förlovad med skådespelaren Steve Kazee, 48 år, sedan 2020. Dewan och Kazee är föräldrar till Callum, fyra år, och babydottern Rhiannon.

Skådespelerskan postade ‘Tack universum’ på hennes Instagram och en leende selfie på onsdagen – en dag efter att hon och Tatum undertecknade det slutgiltiga skilsmässoavtalet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version