Hammarby säkrar Tele2 arena som spelplats för Champions League-matcher

Hammarby har fått sitt spelschema i Champions League, och det är ett glädjande besked för klubben. Samtliga hemmamatcher kommer att spelas på Tele2 arena, vilket varit osäkert under en tid. Detta är positivt för det damallsvenska mästarlaget, då deras hemmaplan Hammarby IP inte är godkänd för Europa-spel av Uefa.

Det har tidigare funnits osäkerhet kring spelplatsen beroende på datum för matcherna, men nu står det klart att Tele2 arena kommer användas för samtliga tre hemmamatcher: St. Pölten den 9 oktober, Manchester City den 21 november och Barcelona den 12 december. Detta är en stor framgång för Hammarby och deras fans, som nu kan se fram emot att heja på laget på hemmaplan i Champions League.

Genom att säkra Tele2 arena som spelplats för Champions League-matcher, visar Hammarby att de är redo att ta sig an de bästa lagen i Europa och göra sina supportrar stolta. Detta är en spännande tid för klubben och för alla som följer svensk fotboll, och det är ett stort steg framåt för svensk fotboll i internationella sammanhang.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version