Kanye West avslöjar nytt album och låt i Kina – Bully och Beauty and the Beast

Under sitt framträdande på Wuyuan River Stadium i Haikou, Kina, avslöjade Kanye West sitt senaste album, Bully, samt en ny låt vid namn Beauty and the Beast. Den nya låten framfördes av Kanye själv i Kina, där han rappade över en instrumentell bakgrund. Kanye, som nyligen sålde sitt Malibu-hus, hade inte uppträtt i Kina på 16 år innan hans första lyssningsevenemang i landet den 15 september.

Under konserten debuterade Kanye även en ny version av låten 530, från albumet Vultures 2, som fans kallar en färdig version eftersom den innehöll en andra vers. Kanye gav ingen ledtråd till publiken om när albumet Bully skulle släppas, men om det följer samma mönster som de två tidigare Vultures-projekten kommer det förmodligen att drabbas av förseningar.

Kanye har tidigare annonserat flera album som aldrig har sett dagens ljus, inklusive Good A Job, TurboGrafx 16, Yandhi och Love Everyone. Dessutom var Vultures-projektet tänkt som en trilogi och det tredje albumet har ännu inte släppts.

I en tidigare konsert tog Kanye också ett stöd på Adidas, som bröt samarbetet med rapparen 2022 efter att han gjort flera antisemitiska kommentarer. Kanye sjöng ‘fk Adidas’ och uppmanade publiken att följa med honom, innan han spelade Can’t Tell Me Nothing, en annan hit från sitt tredje studioalbum, Graduation. Investeringstips för att maximera din avkastning på den finansiella marknaden

Är du intresserad av att öka din avkastning på den finansiella marknaden? Som en erfaren investeringschef och finansiell marknadsjournalist har jag samlat de bästa investeringstipsen för att hjälpa dig maximera din avkastning. Läs vidare för att upptäcka hur du kan optimera dina investeringar och nå dina ekonomiska mål.

  1. Diversifiera din portfölj: Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken och öka din potentiella avkastning på lång sikt.
  2. Håll dig informerad: Följ med i de senaste trenderna och nyheterna på den finansiella marknaden för att fatta välgrundade beslut om dina investeringar.
  3. Använd dig av teknisk analys: Genom att analysera tidigare prisrörelser kan du förutsäga framtida trender och maximera din vinst.
  4. Ha en långsiktig strategi: Undvik att bli påverkad av kortsiktiga svängningar på marknaden och håll dig fokuserad på dina långsiktiga mål.

    Genom att följa dessa investeringstips kan du öka din avkastning och ta kontroll över din ekonomiska framtid. Ta kontroll över dina investeringar idag och se din ekonomi växa på ett hållbart sätt.

    Analys:
    Detta inlägg ger konkreta investeringstips för att hjälpa läsarna maximera sin avkastning på den finansiella marknaden. Genom att diversifiera portföljen, hålla sig informerad om marknadstrender, använda teknisk analys och ha en långsiktig strategi, kan läsarna öka sina chanser att nå sina ekonomiska mål. Genom att följa dessa råd kan läsarna ta kontroll över sin ekonomi och se sin investeringar växa på ett hållbart sätt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version