Daniel Dubois knockar Anthony Joshua på Wembley inför 96 000 åskådare

Anthony Joshua, 34, knockades av Daniel Dubois, 27, inför 96 000 åskådare på Wembley förra helgen. Nu stängs Joshua av i 28 dagar efter förlusten. Läs mer om händelsen här.

Anthony Joshua blev nedslagen tre gånger innan Daniel Dubois avgjorde på knockout i femte rundan. Det var rekordmånga 96 000 åskådare som såg matchen på Wembley i London där Joshua missade chansen att bli historisk. Vid vinst mot Dubois skulle han blivit fyra gånger som världsmästare i tungviktsklassen. Istället var det Dubois som körde över Joshua och försvarade sin IBF-titel.

Nu rapporterar The Sun att Joshua stängs av i 28 dagar, en standardavstängning som han har fått från British Boxning Board of Control. Avstängningen gäller till den 19 oktober och ska inte påverka Joshua, som inte har några fajter inplanerade innan dess.

Analyserat och förklarat: Daniel Dubois knockade Anthony Joshua på Wembley inför en stor publik. Efter förlusten stängs Joshua av i 28 dagar. Detta påverkar hans planerade fajter och ger Dubois chansen att försvara sin titel. Det är en stor händelse inom boxningsvärlden och har skapat mycket uppmärksamhet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version