Djurgården dominerade Östersund i en imponerande 5-0 seger på Hovet. Supertalangen Victor Eklund stod för två mål och visade upp sin skicklighet. Läs mer om matchen här.

Efter endast tre minuter tog Djurgården ledningen med ett mål av Tyler Kelleher. Trots fler chanser lyckades inte Kelleher eller Djurgården göra fler mål i första perioden. Östersund hade svårt att komma in i matchen och Djurgården dominerade skottstatistiken med 14-0.

Victor Eklund visade varför han kallas “Mini-Fimpen” genom att göra två mål under matchen. Djurgården vann till slut med 5-0 efter mål av Dick Axelsson och Kelleher. Skotten slutade 41-8 till Djurgårdens fördel.

Östersunds tränare Mikael Holmqvist var besviken över lagets insats och menade att de behöver göra bättre ifrån sig. I en annan match vann Västerås mot Nybro med 2-1 efter en dramatisk förlängning.

Sammanfattningsvis var det en imponerande seger för Djurgården där Victor Eklund stack ut med sina två mål. För Östersund och andra lag återstår det att analysera och förbättra för att kunna prestera bättre i framtida matcher.