Skottlossning i Rissne centrum: Två personer skadade och sex förhörda av polisen

Polisen kallades till Rissne centrum i Sundbyberg norr om Stockholm på söndagskvällen efter rapporter om skottlossning vid en restaurang. Två personer hittades skadade och fördes till sjukhus. Under natten genomförde polisen förhör med sex personer på platsen.

Enligt uppgifter till Aftonbladet har två personer gripits i samband med händelsen. De skadade personerna förväntas höras av polisen under måndagen och enligt presstalespersonen Daniel Wikdahl är deras skador inte livshotande.

Polisen utreder ärendet och misstänker att det kan vara kopplat till grov organiserad brottslighet. Vittnen har berättat att skotten avlossades från gatan och var riktade mot ett sällskap i restaurangen. Händelsen rubriceras som misstänkt mordförsök och grovt vapenbrott.

Foto: Alexander Mahmoud

Analys:
En skottlossning i en restaurang i Rissne centrum har resulterat i skador på två personer och gripanden av misstänkta personer. Polisen arbetar intensivt med ärendet och misstänker att det kan vara kopplat till grov organiserad brottslighet. Denna typ av händelser påverkar inte bara de inblandade personerna utan skapar också oro och osäkerhet i samhället. Det är viktigt att polisen kan lösa fallet och förhindra liknande händelser i framtiden för att trygga medborgarnas säkerhet och främja en tryggare miljö för alla.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version