Goldie Hawn avslöjar hemligheten till hennes långvariga framgångsrika förhållande med Kurt Russell som har sträckt sig över mer än fyra decennier.

Goldie, 78, sa på fredagen vid sin Love-In Gala som firar 20-årsjubileet av The Goldie Hawn Foundation och MindUP, enligt en artikel av E! News. ‘Du måste ha bra sex,’ sa hon.

‘För sex är något som förbinder dig och skapar mer tillhörighet. Människor som har friska sexuella relationer varar vanligtvis mycket längre. Men det handlar inte bara om handlingen, det handlar om värmen och intimiteten som det skapar,’ fortsatte hon.

Goldie skämtsamt tillade: ‘Du måste vara trevlig mot varandra ibland.’

Den Oscar-vinnande skådespelerskan och Kurt, 73, har varit tillsammans sedan 1983 och har sonen Wyatt Russell, 38, tillsammans med dottern Kate Hudson och sonen Oliver Hudson från Goldies andra äktenskap.

Hon påpekade också att par inte alltid är överens och att det bör välkomnas.

‘Ni vet att ni inte är samma person,’ sa hon. ‘Ni tänker inte på samma sätt alltid. Och ni måste acceptera det, men ni måste mäta om vi har roligt, eller är det något vi vill göra? Har vi skratt tillsammans? Delar vi vissa saker? Ni behöver inte dela allt.’

Goldie föreslog också att människor borde hålla sig realistiska om sina förväntningar i en relation.

‘Vi har mycket förväntningar, tror jag, kring relationer, men du måste gilla personen. Det är väldigt viktigt,’ sa Goldie.

Kurt delade också med sig av sitt råd om att bygga en stark partnerrelation.

‘Majoriteten av människor som har varit tillsammans länge, tror jag, delar en sak gemensamt,’ berättade Russell för E! vid galan i Beverly Hills, Kalifornien. ‘Och det är att efter så många år tillsammans kommer ni ha upplevt nästan allt det finns att uppleva tillsammans och förstå alla toppar och dalar och vad det betyder.’

‘Jag älskar bara det faktum att vi träffades och fortfarande gör det. Vi gillar fortfarande att vara tillsammans,’ tillade Kurt.

Kurt har också sonen Boston Russell, 44, med sin ex-fru Season Hubley, 73. Titel: “Expertens guide till framgångsrik investering: Hur man navigerar på finansmarknaden”

Att investera på finansmarknaden kan vara en skrämmande uppgift för många, men med rätt kunskap och strategi kan det vara en lönsam och givande erfarenhet. Som en erfaren investeringschef och finansmarknadsjournalist har jag sammanställt denna guide för att hjälpa dig navigera i den komplexa världen av investeringar.

När det gäller att investera är det viktigt att ha en tydlig plan och strategi. Genom att göra ordentlig forskning och analys av marknadstrender kan du fatta informerade beslut som kan leda till framgångsrika investeringar. Dessutom är det viktigt att diversifiera din portfölj för att minska risken och maximera avkastningen.

En annan viktig faktor att beakta är att ha tålamod och disciplin när det gäller investeringar. Att följa en långsiktig strategi och undvika att reagera på kortsiktiga marknadssvängningar kan bidra till att uppnå långsiktig framgång på finansmarknaden.

Slutligen är det viktigt att regelbundet utvärdera och justera din investeringsstrategi för att säkerställa att den är anpassad till dina finansiella mål och risktolerans.

Analys: Denna artikel ger en översikt över hur man framgångsrikt kan investera på finansmarknaden genom att ha en tydlig plan, diversifiera portföljen, vara tålmodig och disciplinerad samt regelbundet utvärdera investeringsstrategin. Genom att följa dessa riktlinjer kan även den mest oerfarna investeraren öka sina chanser till ekonomisk framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version