Katy Perry belönades med en speciell present från Hawthorn Football Club efter sin fantastiska prestation på AFL Grand Final. Den amerikanska stjärnan fick en personlig HFC fotbollströja med sitt namn och nummer ett i silverglitter. En leende Katy poserade senare för en bild av den unika tröjan som hade Hawthorns klassiska guld- och bruna färger. En bild delades senare på Hawthorns officiella sociala medier med texten: ‘Nyaste medlemmen i HOK’. För närvarande bär AFLW-mästaren Emily Bates nummer ett för Hawthorn. Klubbens fans svarade entusiastiskt på inlägget, med en följare som skrev: ‘Kommer Katys nästa världsturné att kallas ”Hok-turnén”?’ ‘Hon känner till talang,’ sa en annan. ‘Förhoppningsvis bär hon den på GF-dagen [nästa år],’ skämtade en tredje fan.

Detta kommer efter att Katy avslöjade vad hon åt i Australien när hon var där för att uppträda på AFL Grand Final. I en Instagram-video avslöjade den amerikanska popstjärnan, 39, att hon åt flera ägg. Stående framför ett bord fullt av frukostvaror förklarade Katy: ‘Jag äter mycket kokta ägg eftersom de är en bra proteinkälla.’ Hon tillade skämtsamt att hon hade utvecklat sin egen tidsbesparande metod för att knäcka äggen.

Katy’s 20-minuters set under AFL GF inkluderade två låtar från hennes senaste album 143, Lifetimes och Gorgeous, samt ett urval av hennes mest kända hits, inklusive I Kissed A Girl och Roar. Håll dig framgångsrik på marknaden genom att investera smart

Att vara en framgångsrik investerare kräver kunskap, tålamod och förståelse för finansmarknaderna. Genom att göra kloka investeringar och hålla sig informerad om de senaste trenderna kan du maximera din avkastning och minimera dina risker. Lär dig hur du kan navigera på marknaden och uppnå ekonomisk framgång.

Genom att diversifiera din portfölj kan du sprida din risk och öka dina chanser till avkastning. Genom att investera i olika tillgångsklasser som aktier, obligationer och råvaror kan du skydda din portfölj mot volatilitet på marknaden. Att ha en välbalanserad portfölj är nyckeln till långsiktig framgång på marknaden.

Att hålla sig informerad om de senaste trenderna och händelserna på marknaden är avgörande för att fatta informerade investeringsbeslut. Genom att följa finansiella nyheter och analyser kan du identifiera potentiella investeringsmöjligheter och undvika potentiella risker. Att vara proaktiv och hålla sig informerad är avgörande för att lyckas på marknaden.

Genom att investera smart och hålla sig informerad kan du uppnå ekonomisk framgång och säkra din finansiella framtid. Genom att ta kontroll över din ekonomi och göra kloka investeringar kan du bygga en stabil och säker ekonomisk framtid för dig själv och din familj. Så var proaktiv, håll dig informerad och investera klokt för att uppnå ekonomisk framgång på marknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version