Jesse Spencer återvänder till Australien för sitt första inhemska uppdrag på 20 år

Jesse Spencer har återvänt till Australien för sitt första uppdrag på hemmaplan på 20 år. Den i Melbourne födda skådespelaren, som blev känd genom Neighbours och den amerikanska medicinska dramaserien House, är i stan och spelar in Last Days of the Space Age på Disney +. Under sitt framträdande på The Project på tisdagskvällen chockade Jesse, 45, programledarna med hur bred hans australiensiska accent fortfarande är efter decennier i USA. ‘Säger du att jag låtsas? Fungerar det?’ skämtade Jesse, men erkände sedan att det kommer och går. ‘Det kommer tillbaka ganska snabbt så fort du har klivit av planet. Självklart när du gör dialekten och är på plats omgiven av amerikaner, så hjälper det verkligen (att behålla en amerikansk accent)’, förklarade Jesse. ‘Oavsett vad du är omgiven av, är det som en form av osmos, antar jag, och du tar bara in det och får tillbaka det.’ Jesse sa också att medan han återvänder hem till Melbourne årligen har landet förändrats mycket sedan han bodde där heltid. ‘Jag har varit borta från landet så länge, det är ganska konstigt, och varje gång du kommer tillbaka har det bara förändrats. ‘Jag körde nere vid Southbank, jag försökte hitta Rialto. Var är det? Melbournes högsta byggnad. Jag kunde inte hitta den’, sa han skrattandes. Det förklarades för honom att högre byggnader har dykt upp sedan dess. ‘Jag vet, det är kaos överallt!’ sa Jesse och tillade, ‘Jag försöker komma hem en gång om året. Det är viktigt att komma hem.’

Han har gått vidare från hjärtkrossande utseende och verkar nu vara mycket mer framstående, spelar en far i dramaserien, med skägg och grått hår. Serien följer tre familjer i Perth 1979 när den amerikanska rymdstationen kraschlandar nära den västra australiska staden. Jesse spelar pappa Tony Bissett, som jonglerar familjelivet samtidigt som han leder en strejk på det lokala kraftverket. Den nya showen är ett välkommet avbrott för Spencer, som säger att han har letat efter en produktion i Australien efter att ha jobbat i USA så länge. ‘Jag har letat efter en australiensisk produktion, antagligen sedan 2004’, berättade han för Sydney Morning Herald. ‘Vi har detta uppehåll, men nätverkstv, schemat för det – ibland hade jag sex veckor ledigt, ibland lite mer – men att få en produktion att fungera är verkligen svårt. ‘När du väl är inne i det är det väldigt svårt att komma ut’, förklarade han.

Den i Melbourne födda skådespelaren talade också med TV Week om sina skäl för att gå med i Disney + -produktionen. ‘Jag lämnade Chicago Fire, och sedan startade jag en familj, och jag höll på med det ett tag, sedan dök Last Days of the Space Age upp. ‘Det var trevligt att kunna arbeta några månader med mitt första australiensiska projekt på över 20 år. Jesse Spencer: Från Soap Opera Star till Hollywood Skådespelare

Jesse’s skådespelarkarriär tog fart på den långkörande såpopera Neighbours från 1994 till 2000 som Billy Kennedy, den yngsta sonen till Dr Karl och Susan Kennedy.

Han flyttade till USA och fick sitt stora genombrott i den medicinska dramaserien House som Dr. Robert Chase, med Hugh Laurie, från 2004 till 2012.

Jesse spelade en huvudroll i actiondramat Chicago Fire fram till 2020, och har sedan dess gjort gästframträdanden i serien.

Även år 2020 gifte han sig med sin långvariga flickvän, forskningsvetenskapsman Kali Woodruff, i en privat ceremoni i Florida.

Den australiska skådespelaren avslöjade den glada nyheten för The Daily Telegraph och kallade parets speciella dag deras ‘silverkant till 2020.’

“Trots en ökning av COVID, en platsändring, en saharisk dammplume, för att inte tala om ett ösregn, lyckades vi ta oss över mållinjen på vår bröllopsdag, och jag är en mycket lycklig man,” sa Jesse till tidningen.

“Vilken silverkant på 2020. Hon är smart, vacker och långt före sin ålder,” tillade han stolt om sin nya fru.

“Vi är mycket lyckliga. Hon är min hamn i varje storm, och vi är redan glada över att gå vidare till nästa fas i våra liv.”

Jesse, född i Melbourne, började dejta Kali efter att ha träffat henne på en musikfestival i Chicago 2014.

Han friade förra året under en veckolång vandring i de peruanska Anderna, enligt tidningen.

Jesse hade tidigare ett förhållande med brasilianska surfaren Maya Gabeira från 2010 till 2013. Nyckeltal att överväga innan du investerar i finansmarknaden

När det gäller att investera på finansmarknaden är det viktigt att först ha en god förståelse för de olika nyckeltalen som kan påverka dina investeringsbeslut. Genom att analysera nyckeltal som P/E-förhållande, skuldkvot och vinsttillväxt kan du göra mer informerade beslut och maximera din avkastning.

P/E-förhållandet, eller pris/förtjänstförhållandet, är ett nyckeltal som används för att bedöma om en aktie är övervärderad eller undervärderad. Ett högt P/E-förhållande kan tyda på att en aktie är övervärderad, medan ett lågt P/E-förhållande kan tyda på att en aktie är undervärderad.

Skuldkvoten är ett annat viktigt nyckeltal att överväga när du investerar. En hög skuldkvot kan innebära att ett företag har svårt att betala tillbaka sina skulder, vilket kan påverka aktiens värde negativt. Å andra sidan kan en låg skuldkvot indikera att ett företag är stabilt och har goda framtidsutsikter.

Vinsttillväxt är ett annat viktigt nyckeltal att tänka på. En hög vinsttillväxt kan tyda på att ett företag är lönsamt och expanderar, vilket kan leda till en ökad aktiekurs. Å andra sidan kan en låg vinsttillväxt vara ett varningstecken för investerare.

Genom att noggrant analysera och överväga dessa nyckeltal kan du göra mer informerade investeringsbeslut och maximera din avkastning på finansmarknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version