Oskar Vuollet gör historiskt hattrick i SHL-derbyt mot Luleå

I torsdags gjorde Oskar Vuollet sitt första mål i SHL. Nu har 18-åringen gjort sitt första hattrick i sin seniorkarriär. Detta efter att han sänkt Luleå i rivalmötet och skjutit segern till Skellefteå.

Norrbottningarna Luleå satte full fart från start i derbyt mot ärkerivalen från Västerbotten i Skellefteå. De kunde ha gjort flera mål i den första perioden, men Skellefteå lyckades vända matchen.

I mellanakten satte Max Lindholm och Oskar Vuollet målen som ledde till en vändning för Skellefteå. Slutresultatet blev 5-2 till Skellefteå.

Vuollet gjorde sitt första seniorhattrick i karriärens 20:e SHL-match och beskrev sitt framgång till TV4 som resultatet av bra teamwork. Tränaren Robert Ohlsson jämförde honom med Ole-Gunnar Solskjaer och berömde hans insats.

Analyserat: Oskar Vuollets framgång visar på hans talang och potential inom ishockeyn. För investerare kan detta betyda att Skellefteå AIK kan vara ett lag att hålla ögonen på för framtida framgångar och investeringsmöjligheter inom idrottsvärlden. Det är viktigt att vara medveten om unga talanger och deras potential att påverka marknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version