Lille skrällde mot Real Madrid i Mbappé-derbyt

Jonathan David blev hjälte när Lille chockade Real Madrid genom att vinna med 1-0. Real Madrids tränare Carlo Ancelotti erkände att deras prestation var undermålig under matchen.

Lillebror Ethan Mbappé missade matchen på grund av skada och storebror Kylian Mbappé inledde på bänken när Real Madrid besökte Lille. Trots att Real Madrid hade en stjärnspäckad startelva, var det Jonathan David från Lille som gjorde det enda målet från straffpunkten.

Rüdiger från Real Madrid fick kritik för sitt spel och var nära att få ett rött kort efter att ha gripit tag i en Lille-spelare. Trots detta fick han spela färdigt matchen.

Real Madrid hade tidigare en imponerande svit på 36 raka Champions League-matcher utan förlust, men den sviten bröts mot Lille. Tränaren Carlo Ancelotti kritiserade lagets prestation och erkände att de var undermåliga under matchen.

Detta resultat visar att ingen är oslagbar i fotboll och att det är viktigt att vara på topp varje match för att undvika överraskningar. Det är en påminnelse om att det är viktigt att ha en bra strategi och vara beredd på motståndarens bästa prestation för att lyckas på den internationella scenen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version