Chappell Roan skenade tillbaka till sin element på tisdagskvällen när hon intog scenen i Franklin, Tennessee – dagar efter att hon abrupt ställde in sitt framträdande på All Things Go-festivalen av hälsoskäl.

Den chockerande avbokningen kom mitt i intensiv kritik över att hon inte ‘rekommenderade’ Kamala Harris i det högstämda amerikanska presidentvalet.

Den 26-åriga stjärnan – vars kamp med kändisskapet ‘mockerades’ på lördagskväll Live – levererade en elektrifierande föreställning för 7 500 lyckliga fans på FirstBank Amphitheater.

Roan utstrålade självförtroende i en sexig kamouflagemask och sönderrivna fisknätsstrumpor när hon sjöng sina största hits.

Hon inledde sitt set i en volangkantad kamouflagemönstrad kjol som hon senare rev av för att avslöja ett par små shorts.

Hon stampade runt den färgglada scenen i sina svarta kängor. För en glamorös touch, drog Roan på sig slimegröna operahandskar och en gnistrande diamantkedja.

Hennes vilda hår av bouncy röda lockar var delvis uppsatt medan resten flöt ner längs hennes rygg. När det gäller smink bar Missouri-födda Roan djärv koboltblå ögonskugga toppad med glitter för den senaste anhalten på The Midwest Princess Tour, som startade i september 2023.

Roans gitarrist, basist och trummis var klädda likadant som henne i sina egna kamouflagekläder.

Roans högenergishow på tisdagen kommer fem dagar efter att hon drog sig ur All Things Go-musikfestivalen, som inkluderade planerade shower i New York City lördagen den 28 september och Columbia, Maryland utanför Washington DC söndagen den 29 september.

Roan hotade nyligen att sluta inom branschen på grund av oönskad uppmärksamhet.

Hon har deltagit i terapisessioner två gånger i veckan för att hantera sitt nya kändisskap, och nyligen erkände hon att hennes diagnos av depression kom som en chock eftersom hon faktiskt inte känner sig ‘ledsen’.

Chappell avslöjade sina symptom inkluderar hjärndimma, glömska och dålig fokusering samt ‘en mycket matt synvinkel’.

Hon tillade: ‘Jag tror att det beror på att hela mitt liv har förändrats. Allt jag verkligen älskar att göra nu kommer med bagage. Om jag vill gå på second hand-shopping måste jag boka säkerhet och förbereda mig på att det inte kommer att vara normalt.

Att gå till parken, pilates, yoga – hur gör jag detta på ett säkert sätt där jag inte kommer att bli förföljd eller trakasserad?’

Sådana symptom kan påverka Roans karriär och på längre sikt hennes ekonomiska stabilitet. Att ta hand om sin mentala hälsa är viktigt för att kunna fortsätta prestera och upprätthålla sin karriär. Det är viktigt för alla att vara medvetna om tecken på depression och söka hjälp när det behövs för att undvika att det påverkar ens ekonomiska situation negativt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version