Chloe Bailey stödjer Kamala Harris för president efter att hon delade med sig av betydelsen av att kunna ‘rösta på en annan färgad kvinna’.

Den 26-åriga sångerskan vann den eftertraktade Musiker of The Year-priset på Glamour’s Women Of The Year Awards i London på tisdagen.

‘Det fanns en tid då människor som såg ut som jag inte hade möjlighet att rösta,’ sa Chloe i en intervju med Glamour UK på onsdagen.

‘Jag är en svart kvinna år 2024 som kan låta min röst höras – som faktiskt kan rösta på en annan färgad kvinna för att eventuellt bli president.

‘För den här generationen, oavsett vilket håll de väljer att gå åt, är det viktigt att lägga vår röst och låta våra röster höras.’

Chloe talade om hur hon tycker att samhället har tagit stora steg framåt när det gäller jämlikhet.

‘Medan Chloe har grenat ut sig i en solokarriär de senaste åren, delade hon med sig av att fansen kan förvänta sig ny musik från henne och hennes syster Halles grupp, Chloe x Halle.

‘Absolut!’ sa hon under en intervju med Forbes i april. ‘Jag är väldigt stolt över min syster och jag är också väldigt stolt över mig själv.

Chloe delade också med sig av hur hennes kreativa strävanden har vuxit under hennes tid i underhållningsbranschen.

‘Jag skulle säga att det naturligt utvecklas när jag växer som människa, du vet?’ sa hon. ‘Att se vart vinden blåser och vart den tar mig.

‘Jag känner att som kreatörer måste man vara ärlig mot sig själv och vara ärlig med att vara sårbar, och för att kunna göra det, måste man leva livet, så det är vad jag gör! Jag försöker bara leva ordentligt.’

Analys:
Artikeln handlar om Chloe Bailey som stödjer Kamala Harris för president och betonar vikten av att rösta på färgade kvinnor. Hon diskuterar också samhällets framsteg när det gäller jämlikhet och uttrycker en önskan om att fortsätta skapa musik med sin syster. Chloe reflekterar också över sin personliga utveckling som konstnär och betonar vikten av ärlighet och sårbarhet i sitt skapande.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version