Dame Joan Collins skinade en glimt av benet när hon gick på röda mattan på BFI:s insamlinggala på Roundhouse i London på tisdagen. Hollywood-ikonen, 91, såg sensationell ut i en paljetttopp med Bardot-urringning som hon bar med en barocktryckt kjol och knähöga stövlar. Dynasty-stjärnan Joan adderade extra glans till sin eleganta ensemble med en bländande diamantkamé och ljuskronaörhängen. Hon accentuerade sina åldersdefierande drag med glamorös smink inklusive en klassisk röd läpp.

Det kommer efter att Joan avslöjade att hon tror att woke-kulturen har kommit ur kontroll och har berövat Storbritannien dess sinne för humor. Skådespelerskan höll inte tillbaka när hon tog sikte på den förändrade kulturen, särskilt inom showbiz-världen när det gäller ordet skådespelerska. Joan insisterade på att hon föredrar att kallas en ‘skådespelerska’ och tycker att termen ‘kvinnlig skådespelare’ är förnedrande.

Som sändaren frågade om woke-kulturen hade gått lite för långt, svarade stjärnan: ‘Herregud ja, du vet jag tycker det. Jag tycker att det har kommit ur kontroll, verkligen. Du kan inte säga någonting. Människor blir kränkta. Vi har förlorat vårt brittiska sinne för humor.’

‘Jag växte upp med min far som gick på – eftersom han var agent för varietéhallar – och så skulle vi gå och se skandalösa komiker göra skämt om sina svärmödrar och överviktiga människor. Du kan inte säga det nu. Du kan inte säga något av det nu.’

Stjärnan tillade: ‘Om jag är i ett rum med några skådespelare och skådespelerskor, kallar jag oss skådespelare, och jag kallar mig ibland en jobbande skådespelare.’

Analyserat på ett enkelt sätt är denna artikel om hur Hollywood-ikonen Joan Collins visade upp sin elegans på en gala samtidigt som hon uttryckte sin åsikt om woke-kultur och förlusten av humor i samhället. Detta kan påverka oss genom att väcka tankar om kulturella förändringar och hur vi kommunicerar med varandra, vilket i sin tur kan påverka våra liv och vår syn på samhället. Investera smart: Hur man lyckas på finansmarknaden

I en värld där ekonomin ständigt förändras är det viktigt att vara en smart investerare. Genom att förstå de senaste trenderna på finansmarknaden och ta välgrundade beslut kan du maximera din avkastning och minimera riskerna.

Det finns många olika sätt att investera dina pengar, från aktier och obligationer till råvaror och fastigheter. Genom att diversifiera din portfölj kan du sprida risken och öka dina chanser till framgång.

Att vara en framgångsrik investerare kräver tålamod och disciplin. Det är viktigt att ha en långsiktig strategi och inte låta kortsiktiga fluktuationer på marknaden påverka dina beslut.

Genom att hålla dig informerad om de senaste trenderna och göra din due diligence kan du öka dina chanser till framgång på finansmarknaden. Så se till att investera smart och låta dina pengar arbeta för dig.

Analys:
Denna artikel fokuserar på vikten av att vara en smart investerare och hur man kan lyckas på finansmarknaden genom att ta välgrundade beslut och diversifiera ens portfölj. Genom att vara tålamodig, disciplinerad och väl informerad kan man öka sina chanser till framgång och låta sina pengar arbeta för sig. Det är viktigt att ha en långsiktig strategi och att inte låta kortsiktiga fluktuationer på marknaden påverka ens beslut. Genom att investera smart kan man maximera sin avkastning och minimera riskerna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version