Bruce Springsteen, också känd som “Bossen”, väljer att undvika Göteborg under nästa års turné och fokusera istället på andra orter som Gelsenkirchen. Men varför undviker han egentligen den västsvenska metropolen? Har han tröttnat på staden eller har han aldrig gillat den från första början? Vid pressläggning finns inget definitivt svar, men det verkar som att Springsteen alltid har känt sig obekväm i Göteborg och inte har några planer på att återvända dit.

En känd fan av Bruce Springsteen är Chris Martin från Coldplay. Förra året berättade Martin att han var så imponerad av Springsteens välsvarvade kropp att han började följa samma diet och sluta äta middag, precis som Springsteen.

Genom att analysera denna information kan vi dra slutsatsen att Bruce Springsteen inte har någon stark koppling till Göteborg och föredrar att undvika staden under sin turné. Detta kan ha ekonomiska konsekvenser för staden, som kanske missar intäkter från en stor konsert. Det visar också hur stor inverkan en känd persons val kan ha på andra människors liv och beslut.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version