Investment Manager: Så spelades “Paradise Hotel” parceremonin in – steg för steg

I Mexiko, närmare bestämt Playa Nix, är det inte bara starka känslor och tårar som regerar under inspelningen av “Paradise Hotel”. Det är en komplex process som tar tid och kräver tålamod.

Aftonbladets team var på plats för att bevittna den tredje parceremonin för säsongen. Programledaren Rebecca Stella styrde skeppet medan deltagarna väntade på sina öden.

Från förberedelser till själva ceremonin tar hela processen cirka 2,5 timmar att spela in. Allt från att torka stolarna till att instruera deltagarna om hur de ska agera.

Det är en noggrann process där varje steg är planerat och regisserat för att skapa spänning och drama. Men ibland kan väntan vara lång och tråkig, särskilt för de deltagare som står inför en osäker framtid.

För deltagarna är det en kamp om att hitta rätt partner och undvika att åka ut. Varje val kan vara avgörande för deras fortsatta deltagande i programmet.

Sammanfattningsvis är inspelningen av en parceremoni i “Paradise Hotel” en komplex process som kräver precision och tålamod. För deltagarna handlar det om att fatta rätt beslut och hantera den växande spänningen under ceremonin.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version