Adele Roberts riskerar att behöva genomgå kirurgi efter att inte ha kunnat återföra sin utbuktade stomi tillbaka i sin påse, tre år efter att ha genomgått kolostomkirurgi efter en kamp mot tjocktarmscancer. DJ:n, 45, som har döpt stomien till Audrey, delade bilder på Instagram när hon besökte sin sjuksköterska och till och med försökte hemgjorda metoder för att undvika att gå under kniven. Adele fick sin första diagnos av tarmcancer i oktober 2021 och dokumenterade sin behandling på sociala medier, vilket inkluderade kolostomioperation för att ta bort en tarmtumör och få en stomipåse monterad. Hon avslöjade att hon tillbringat dagar liggandes i ett försök att rätta till problemet samt använt is och socker, vilket sägs fungera genom att dra ut vätska från den svullna stomien och hjälpa till att minska storleken.

Hon skrev: ‘Luta dig tillbaka. Tillbringade de senaste dagarna liggandes. Någonstans mellan söndag kväll och måndag morgon rymde Audrey från sin påse… och hon vill inte gå tillbaka in’. Detta är andra gången min stomi har utbuktats, men det har aldrig varit så här länge. Jag är så orolig för henne. Jag håller tummarna att vi kan få tillbaka henne och rädda henne. Jag känner att hon är en val som av misstag har strandat på stranden. Vi måste få tillbaka henne i havet.

I kommande analyser kommer vi att bryta ner hur denna situation kan påverka människors liv och ekonomi, samt vilka åtgärder som kan vidtas för att minimera risker och förbättra investeringar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version