Aurora Aksnes er på scenen i det fullsatte Royal Albert Hall och pratar om soppa. Den världsberömda konsertsalen öppnades av drottning Victoria för 153 år sedan, och här har allt från stora klassiska musiker till Rolling Stones och Adele hållit konserter.

I dag är det en 28-åring från Os som pratar. Ett par låtar in i konserten har hon en längre monolog som är en blandning av självutlämnande terapi och standup – publiken skrattar i alla fall.

Hon pratar om att Royal Albert Hall är formad som en rund skål, som kanske skulle gå att fylla med soppa. Men så tittar hon ut över publiken och säger:

– Det är otroligt hur mycket “skit” som kommer ut ur min lilla mun.

Hon fortsätter:

– Det här är Royal Albert Hall för fan!

Aurora Aksnes ‘spelplatser blir bara större och större. Ikoniska Royal Albert Hall är bland de mindre konsertsalarna på hennes pågående Europa-turné.

I höst ska Aurora spela för över 20 000 i en konsertsal i Mexiko. Onsdag spelade hon för “bara” 3700 i London.

Analys: Aurora Aksnes är en talangfull och populär artist som fortsätter att imponera på stora scener runt om i världen. Hennes framträdanden på platser som Royal Albert Hall visar hennes mångsidighet och förmåga att underhålla olika publik. Genom att kombinera musik med humor och personliga berättelser skapar hon en unik och minnesvärd upplevelse för sina fans. Att följa hennes karriär och musik kan vara en inspirerande och underhållande upplevelse för alla musikälskare och konsertbesökare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version