Linn Svahn: “VM är bara en skittävling”

Linn Svahn har haft en fantastisk säsong och siktar nu mot VM som det stora målet. Trots att mästerskapet är viktigt för henne, ser hon det ändå som bara en tävling. Efter att ha vunnit flera världscuplopp förra säsongen är Svahn redo för nya utmaningar, trots skadeproblem i axeln tidigare.

Förra säsongen var en av Svahns bästa hittills, med flera segrar och pallplatser. Hon kämpade om totalsegern i världscupen och vann sprintcupen. Efter att ha kört en säsong i egen regi, återvände hon till landslaget och kände en stark utveckling.

Trots skadeproblem och motgångar har Svahn visat prov på styrka och uthållighet. Hon är redo att möta nya utmaningar och ser fram emot kommande tävlingar. Med en tydlig plan och engagemang från hela laget, är Svahn redo att ta sig an säsongen med nya förhoppningar och mål.

Genom att fokusera på det som gör henne starkare och att ha distans till tävlingssäsongen, är Svahn redo att möta VM med en avslappnad inställning. Trots osäkerhet om framtiden och hur bra hon kan bli i vinter, är Svahn optimistisk och redo för nya utmaningar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version