Kändisar jagas i nytt socialt experiment – Robert Aschberg leder “Jagad”

“Jagad” är ett spännande socialt experiment där kändisar försöker undvika att bli fångade av experter med polisiär och militär bakgrund, ledd av den välkända programledaren Robert Aschberg. Programmet syftar till att testa gränserna för övervakningssamhället och undersöka hur digital teknik påverkar vår förmåga att hålla oss gömda.

Under tio dagar kommer deltagarna, som rymmer i par, att gömma sig inom Sveriges gränser med begränsade resurser medan de jagas av ett team professionella utredare. Om de inte lyckas undvika att bli upptäckta, åker de ut ur tävlingen. Inspelningarna börjar den 12 oktober och programmet har premiär på Max och Kanal 5 under våren 2015.

Detta underhållande men tankeväckande program utforskar övervakningssamhällets kapacitet och deltagarnas förmåga att undvika att bli upptäckta i en värld full av digitala fotspår. Att vara medveten om hur våra handlingar kan spåras och övervakas är viktigt för att skydda sin integritet och säkerhet i dagens samhälle. “Jagad” ger en unik inblick i dessa frågor samtidigt som det bjuder på spännande underhållning.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version