MrBeast planerar för framtiden: Redan spelat in videor för efter sin död

Jimmy Donaldson, även känd som MrBeast, är världens största Youtuber med över 300 miljoner prenumeranter. I en intervju avslöjar han att han har spelat in 15 Youtubevideor som ska publiceras efter hans död. Han säger att vissa personer i hans företag vet var man kan hitta dessa videor på hans gamla dator och att de kommer att laddas upp regelbundet för att det ska kännas som om han fortfarande lever.

I videorna skämtar MrBeast om sin egen död och planerar att publicera dem som överraskningar till sina fans. Han säger att den första videon kommer att heta “Min sista video” och att resten kommer att följa som en hyllning till hans minne.

Analys:
MrBeasts planer på att publicera Youtubevideor efter sin död kan påverka hans kanals popularitet och fortsatta framgång. Genom att skapa en känsla av mystik och spänning kring framtida videor kan han hålla sina fans engagerade och öka tittarsiffrorna. Samtidigt kan detta skapa en diskussion kring livet och döden, och hur vi hanterar vårt digitala arv. Det visar också på MrBeasts strategiska tänkande och hur han kontinuerligt arbetar för att behålla sin position som en av världens främsta Youtubers.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version