Investeringar i SVT-serien “Dips” för en explosiv tredje säsong

SVT-serien “Dips” får en tredje säsong. Inspelningen drar igång i vår och serien får premiär i början av 2026. Enligt seriens skapare Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl blir säsongen betydligt mer explosiv än tidigare, med missiler, superhemliga svenska import- och exportvaror samt fler diplomatiska lögner än man kan räkna.

“Dips” handlar om “dipparna” Jens Stråhle (Jesper Rönndahl) och Fanny Båtsman (Moa Lundqvist) som går diplomatprogrammet och praktiserar på utrikesdepartementet. Deras handledare Mimmi Hamilton (Marie Agerhäll) och expeditionschefen Hendrik Tür (Kristian Luuk) är också återkommande rollfigurer. Första säsongen sändes 2018.

Analyserat seriens framgång och potential för framtida investeringar, det verkar som att “Dips” är på väg att bli en stor framgångssaga. Med spänning, intriger och en kändisensemble kan denna serie vara ett lönsamt investeringsval för framtida säsonger och marknadsföringsmöjligheter. Så håll ögonen öppna för “Dips” och dess potentiella tillväxt på marknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version