Cher och Chaz Bono förenades på röda mattan för premiären av hans nya film Little Bites i Los Angeles

Cher såg ut att vara överlycklig över att återförenas med sin äldsta son Chaz Bono när de slog sig ner på röda mattan vid premiären av hans nya film Little Bites i Los Angeles. Sågningen kommer veckor efter att Cher drog tillbaka sin ansökan om att placera Chazs problemtyngda halvbror Elijah Blue Allman, 48, i en förvaltning efter en ett år lång rättsstrid.

Det påstods tidigare i år att Chaz, 55, hade ‘avbjudit’ sin superstjärna mamma, 78, till sitt kommande bröllop mitt i den juridiska dramat, enligt en tidigare rapport. Men det fanns inga tecken på fiendskap mellan Cher och Chaz när de tillsammans stod emot blixtljusen på torsdagskvällen på Aero Theatre. Cher visade upp sitt tilsynes tidlösa ansikte medan hon poserade i en chic outfit innan hon gick in för visningen.

Cher rockade en edgy off-white kavaj dekorerad med kedjor, säkerhetsnålar och svart graffiti-liknande text på ena sidan. Hon lager på sig en lågskuren, genomskinlig randig topp som visade upp hennes svarta bh. Believe hitmakern slängde på sig smala svarta byxor och knähöga läderstövlar för att fullända sin look. Hennes svallande svarta hår var stylat i lösa vågor och hon valde en mjuk glam makeup. Cher hälsade Chaz välkommen med en varm omfamning på röda mattan.

Chaz verkade glad att ha sin mammas stöd vid premiären av sin nya skräckfilm som också stjärnor Krsys Fox, Bonnie Aarons och Barbara Crampton. Skådespelaren såg snygg ut i en blå kavaj, khakibyxor och en vit knappklädd skjorta. Han bar svarta glasögon och hans brunett hår såg nyligen klippt ut. Moder-son-duon poserade också för foton med Chaz vackra fästmö Shara Blue Mathes, med vilken han nyligen flyttade in i ett $2,5 miljoners hem. Cher hade en blast när hon minglade med fans, fotografer och casten av Little Bites.

Premiären på torsdagen var en del av 2024 Beyond Fest, som började den 25 september och avslutas den 9 oktober. Skriven och regisserad av Spider One, följer Little Bites ‘en ung änka som tillåter ett mardrömsmonster att sakta äta upp henne i ett desperat försök att skydda sin 10-åriga dotter’ enligt IMDb. Det markerar Chaz’ 23:e skådespelarkredit sedan han kastades in i rampljuset som barn på Cher och sena pappa Sonny Bonos varietéshow på 1970-talet. Chaz är Chers enda barn med Bono, som hon var gift med från 1964 till 1975. Bono dog tragiskt till följd av skador han ådrog sig i en freak skidolycka 1998. Den legendariska underhållaren blev 62 år gammal.

Dagar innan Chaz klädde upp sig för sin stora premiär, sågs skärmen stjärnan njuta av en romantisk promenad med fästmön Shara i sitt nya Hollywood-grannskap. Luftbilder som exklusivt erhållits av DailyMail.com på måndag visar hemmet komplett med en bakgårdspool, plankstaket och en främre trädgård punkterad med grå stenar, ökenbuskar och dubbla parkeringsplatser. Paret flyttade in i det $2,5 miljoners hemmet tidigt i september innan de gifte sig vid en ceremoni där Cher enligt uppgift inte var närvarande.

De påstods ha avbjudit sångerskan I Got You Babe från bröllopet som en del av följderna av hennes röriga rättsstrid med Elijah Blue Allman. Elijah är Chers son med den sene rockern Greg Allman. ‘Chaz och Shara tar bort Cher från gästlistan helt och känner sig inte alltför dåliga över det heller,’ berättade en insidare i februari. ‘De vill ha en enkel ceremoni utan något av Chers teatralik.’

Samtidigt såg Cher nyligen över sin ansökan om förvaltning över sin andra son Elijah Blue Allman, 48. Den nästan ett år långa rättsliga striden avslutades den 13 september efter att den 78-åriga lämnade in ett meddelande om att dra tillbaka vid Los Angeles Superior Court. Huruvida Chers avstående från sin förvaltningsanspråk kommer att reparera hennes relation med sin andra son återstår att se. Chaz kommer att gifta sig med den före detta barnstjärnan Shara, som medverkade bredvid Jason Bateman i komediserien It’s Your Move 1984 när hon var 15, inom en snar framtid. Paret blev tillsammans i januari 2017, ett decennium efter att han påbörjade sin övergång från kvinna till man, och förlovade sig under de senaste åren.

Som barn, innan han gick igenom sin övergång, var Chaz känd som Chastity och syntes på sina mycket berömda föräldrars varietéshow The Sonny & Cher Comedy Hour. Nu som skådespelare, senast medverkade han i American Horror Story och Curb Your Enthusiasm. Shara, en före detta drogmissbrukare och skild mor till ett barn, gick vidare för att arbeta för hemlösa välgörenheter och var med Housing Works i LA när de träffades.

Hon öppnade upp om sitt missbruk i ett inlägg 2018 som firade Coopers 18-årsdag, efter att inte ha kunnat ta hand om honom på två år. ‘Jag tackar Gud för min familj som tog över för mig när mitt missbruk gjorde mig maktlös över mitt liv och val,’ skrev hon. ‘Du behövde aldrig se mig på droger och min mamma, pappa och bror älskade dig allt de kunde tills jag var frisk igen. Att tjäna mig tillbaka in i ditt liv var hårt arbete. Jag skulle ha gjort manuellt arbete på stenbrottet om det var vad som krävdes! Mamman och pappan visste vad de gjorde genom att få mig att vänta tills jag var 2 år nykter för att komma tillbaka in i ditt liv… men jag skulle döda för att få dessa år tillbaka.’

Chaz öppnade upp om sina egna receptbelagda drogproblem i sin bok 2011 Transition: The Story Of How I Became A Man. Han förklarade att han tog receptbelagda opiater för att hantera två tragedier, hans far Sonnys död i en freak skidolycka 1998 och sedan döden av sin älskare Joan Stephens. Chaz skulle gifta sig med sin ex-fästmö Jennifer Elia, men de gjorde slut bara veckor efter att hans TV-special den 27 november 2011, Being Chaz, visade honom fria på toppen av Space Needle i Seattle.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version