Helge Nilsen: En Bergens Legende Fyller 80 År – Fra Brann-spiller til TV-personlighet

Helge Nilsen, en legendarisk figur fra Bergen, fyller 80 år denne uken og feirer med en jubileumskonsert på Forum. Han har en unik historie, fra å bli født rett ved bombingen av Holen skole til å spille fotball for Brann og til og med være en TV-personlighet.

Nilsen vokste opp i Bergen på 40- og 50-tallet og ble introdusert til musikk og fotball av sin eldre bror. Han spilte fire kamper for Brann i 1964, scoret et mål i cupen og spilte til og med sammen med den legendariske Kniksen. Dessverre ble Nilsen aldri proff på grunn av en skade, og Brann rykket ned.

Selv om Nilsen er mest kjent for sin rolle i Tor Endresen og Rune Larsens univers, har han hatt en variert karriere som strekker seg fra fotballbanen til TV-skjermen. Han har til og med en god venn i artisten Benny Borg, som har skrevet låter for Nilsen.

Alt i alt er Helge Nilsen en ekte bergensk legende med en spennende historie som har berørt mange mennesker. Med sin 80-årsdag er det på tide å feire alt han har oppnådd og gledes over hans mange prestasjoner.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version